3 Δεκεμβρίου 2021

Υλοποιήθηκε η δράση «Πόλη με Ποδήλατα»

Με συμμετοχή μαθητών και ενηλίκων η δράση
«Πόλη με Ποδήλατα – Όμορφη Πόλη»

Με συμμετοχή μαθητών και ενηλίκων πραγματοποιήθηκε  στο Αγρίνιο  η δράση  “Πόλη με Ποδήλατα – Όμορφη Πόλη” από τα Mymarket με τη συνεργασία της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας.

Κατά τη διάρκεια της δράσης μικροί ποδηλάτες από το 4ο Δημοτικό Σχολείο και το Ειδικό Γυμνάσιο – Λύκειο Αγρινίου  είχαν την ευκαιρία να εξασφαλίσουν  Δίπλωμα Ποδηλάτου από το Υπουργείο Υποδομών & Μεταφορών ενώ πολίτες έκανανtestdrive με διαφορετικά ποδήλατα, συμβατικά και ηλεκτρικά.

 

 

Το πρόγραμμα έχει ήδη «ταξιδέψει» ήδη σε 19 πόλεις, προωθώντας τη βιώσιμη αστική κινητικότητα και τη χρήση του ποδηλάτου για κοντινές μετακινήσεις μέσα στην πόλη. Παρόντες στην εκδήλωση  οι Αντιδήμαρχοι Αγρινίου Βασίλης Φωτάκης και Θύμιος Γρίβας.

«Ο Δήμος Αγρινίου συμμετέχει στοπρόγραμμα «Πόλη με Ποδήλατα – Όμορφη Πόλη».   Τα τελευταία χρόνια κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια να εξοικειώσουμε τους δημότες μας με το ποδήλατο και να δημιουργήσουμε πιο ανθρώπινο περιβάλλον. Χαίρομαι γιατί οι Αγρινιώτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και έδειξαν ενδιαφέρον για την εκδήλωση», ανέφερε σχετικά ο κ. Φωτάκης.

 

 


AgrinioStories | Δελτίο Τύπου