Ξηρόμερο: Επιπλέον χρηματοδοτήσεις 10,345 εκατ. ευρώ

2,5+ χρόνια της δημοτικής αρχής Τριανταφυλλάκη
με επιπλέον χρηματοδοτήσεις 10.345.663,20 ευρώ

Σύμφωνα με δημοσίευση του xiromeronews.blogspot.com «οι επιπλέον χρηματοδοτήσεις του Δήμου Ξηρομέρου για έργα και προμήθειες, κατόπιν αιτημάτων συνοδευόμενων με τεχνικά δελτία και μελέτες, που έλαβε ο Δήμος Ξηρομέρου από τον Σεπτέμβριο του 2019 που ανέλαβε την διοίκηση του Δήμου Ξηρομέρου ο γιατρός κ. Γιάννης Τριανταφυλλάκης, έφτασαν στο ποσό των 10.345.663,20 ευρώ».

Όπως αναφέρει το έγκυρο blog του Ξηρομέρου, «με βάση τα στοιχεία που συγκεντρώσαμε, έχουμε να κάνουμε με 20 χρηματοδοτήσεις, συνολικού ποσού δέκα εκατομμυρίων τριακοσίων σαράντα πέντε χιλιάδων, εξακοσίων εξήντα τριών ευρώ και είκοσι λεπτών (10.345.663,20 ευρώ).

Επίσης εκκρεμούν χρηματοδοτήσεις πολλών εκατομμυρίων ευρώ από το Αντώνης Τρίτσης, τα ΠΔΕ των Υπουργείων και από το Ταμείο Ανάκαμψης, που πάρα πολύ σύντομα εκτιμούμε ότι θα έχουμε ευχάριστα νέα, γιατί κάθε πολίτης που αγαπά τον τόπο του αυτό πρέπει να εύχεται για κάθε δημοτική αρχή, να φέρνει καταρχήν χρήματα στον Δήμο για έργα υποδομής (το απαραίτητο πρώτο βήμα).

Σε αυτό το κομμάτι με μετρήσιμα στοιχεία η νυν δημοτική αρχή έχει παράξει πολύ μεγάλο έργο, στο πρώτο αλλά απαραίτητο αυτό βήμα, δηλαδή να πας με σωστές μελέτες και σοβαρή στοχοθεσία, να κάνεις τεκμηριωμένες προτάσεις χρηματοδότησης, που θα εγκρίνονται και δεν θα απορρίπτονται.

Το ποσό που έχει έρθει ως σήμερα είναι ήδη πολύ καλό, πρωτόγνωρο για τα δεδομένα του Καλλικρατικού Δήμου Ξηρομέρου, αλλά οι ανάγκες για έργα υποδομής που λείπουν από τον τόπο μας είναι πάρα πολλές και χρειάζονται και επιπλέον οικονομικοί πόροι. Ήδη όμως έχει ξεπεράσει κατά πολύ την προηγούμενη δημοτική αρχή με τα 5 χρόνια διοίκησης και έρχονται και άλλες μεγάλες χρηματοδοτήσεις,

Αυτό που θα πούμε κλείνοντας το κείμενο μας, είναι ότι φαίνεται πλέον καθαρά και στον πιο δύσπιστο ότι κάτι έχει αλλάξει στον Δήμο Ξηρομέρου και η προσπάθεια αυτή έχει ορατά, πραγματικά και μετρήσιμα αποτελέσματα, που ο καθένας καλόπιστος τα αντιλαμβάνεται.

Βέβαια εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και αυτό ισχύει και για τη δημοτική αρχή.

Επίσης η καλοπροαίρετη κριτική είναι απαραίτητη, επιβάλλεται και διόλου δεν βλάπτει, αντίθετα ωφελεί και επαναλαμβάνουμε ότι αναφερόμαστε στην καλοπροαίρετη κριτική.»

Δείτε ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΣΕΠ 2019 ΑΠΡ 2022.xlsx – ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

 


AgrinioStories