7 Οκτωβρίου 2022

Βόντσα 12/9 – Εγγραφές στο Θεατρικό Εργαστήρι

Ξεκινάει για δεύτερη χρονιά
το Θεατρικό Εργαστήρι στο Δήμο Ακτίου – Βόνιτσας

Τη λειτουργία για δεύτερη χρονιά του Θεατρικού Εργαστηρίου στο Δήμο Ακτίου ανακοίνωσε το Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης Δήμου Ακτίου Βόνιτσας θέλοντας «να δώσειτην ευκαιρία» στους κατοίκους της περιοχής να ασχοληθούν με την θεατρική τέχνη.

Τα μαθήματα παρακολούθησης, (Υποκριτική, Αυτοσχεδιασμός, Κινησιολογία, Αγωγή Λόγου) θα διδαχθούν παράλληλα με πρακτική εξάσκηση δίνοντας έτσι την δυνατότητα στους εκπαιδευόμενους να συμμετέχουν σε παραστάσεις εφαρμογής, θεατρικές παραγωγές του εργαστήριου μας.

«Μετά την πρώτη επιτυχημένη χρονιά του Θεατρικού εργαστηρίου του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας», αναφέρει η ανακοίνωση, «από φέτος διευρύνουμε το θεατρικό εργαστήριο με νέο εφηβικό τμήμα σε Βόνιτσα και Πάλαιρο και δημιουργείται εφηβικό τμήμα για ηλικίες 12- 17 ετών»

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται από δύο φορές την εβδομάδα στην Πάλαιρο και στην Βόνιτσα. Η έναρξη του Θεατρικού Εργαστηρίου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 5 ΟΚΤΩΒΡΊΟΥ 2022, ενώ το πρόγραμμα των συναντήσεων είναι:

  • Για την Πάλαιρο, κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 7:30μμ στην Αίθουσα “Σπύρος Αχείμαστος’’
  • Για την Βόνιτσα, κάθε Τρίτη και Πέμπτη στις 8:30μμ στον Πολυχώρο “ΛΑΪΣ”

Από φέτος δημιουργείται και εφηβικό τμήμα για ηλικίες 12- 17 ετών, το πρόγραμμα για το τμήμα θα ανακοινωθεί σύντομα.

Εγγραφές και ενημέρωση θα πραγματοποιούνται στον Πολυχώρο “ΛΑΪΣ” στην Βόνιτσα στις κάτωθι ημερομηνίες :

  • Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 19:00 – 21:00
  • Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 19:00 – 21:00
  • Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 19:00 – 21:00

Επιπλέον οι δηλώσεις συμμετοχής θα μπορεί να γίνουν μέχρι της 30/09/2022

  • Πληροφορίες
    • Τηλ.: 6984310043- 2643022232
    • e-mail: dpsanakt@yahoo.gr

Υπεύθυνος εκπαιδευτής στο Θεατρικό Εργαστήριο είναι ο Γιώργος Παυλιδάκης Ηθοποιός – Σκηνοθέτης, με μεγάλη εμπειρία στο χώρο της θεατρικής εκπαίδευσης αφού υπήρξε επί 15 συναπτά έτη υπεύθυνος, εκπαιδευτής του Θεατρικού εργαστηρίου του Δημοτικού Περιφερειακού θεάτρου Βορείου Αιγαίου (ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Β.ΑΙΓΑΙΟΥ)

«Επιλέγουμε να αξιοποιήσουμε τη δημιουργικότητα μας στο θέατρο», καταλήγει η ανακοίνωση, «και να “επενδύσουμε” στην πολιτιστική ανάπτυξη του τόπου.

 


AgrinioStories