27 Μαΐου 2022

Τομέας Ναυτιλίας στην τοπ. ΔΕΕΠ της ΝΔ Αχαΐας

Συγκροτήθηκε και ο τομέας Ναυτιλίας στην τοπική ΔΕΕΠ
με επικεφαλής τομεάρχη τον Μάριο Γαλαριώτη

Πρωτοποριακές δράσεις αναλαμβάνει ο Τομέας Ναυτιλίας της Νέας Δημοκρατίας στην Αχαΐα. Με επικεφαλής τον Τομεάρχη Μάριο Γαλαριώτη, Πρόεδρο του Συλλόγου Ναυτικών Πρακτόρων Πάτρας, ξεκινά όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφερείας Αχαΐας της ΝΔ, η νέα πορεία με τη συμμετοχή δώδεκα (12) στελεχών που συγκροτούν την Γραμματεία.

Η προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος, η τουριστική προώθηση της ευρύτερης περιοχής με κύριο μοχλό τη προσέλκυση της κρουαζιέρας στην Πάτρα, ο περαιτέρω εκσυγχρονισμός των λιμανιών είναι στο πυρήνα των δράσεων του Τομέα Ναυτιλίας με πρώτη παρέμβαση τη διοργάνωση Ημερίδας για την προσέλκυση κρουαζιερόπλοιων στην Πάτρα.

Κατ’ αλφαβητική σειρά τα 12 μέλη του Τομέα Ναυτιλίας είναι οι: Αλκιβιάδης Αλεξανδρόπουλος (Ναυπηγός), Γιώργος Βόσσος (Εκτελωνιστής), Σπύρος Βουτσινάς (Ναυτιλιακός Πράκτορας), Παυσανίας Γεωργιόπουλος (Πλοίαρχος ε.α.), Γιώργος Καλιακούδας (Στέλεχος Ναυτιλιακού Πρακτορείου), Γιώργος Κούζιος (Ναυτιλιακός Πράκτορας – Εκτελωνιστής), Γιώργος Λυμπέρης (Υπάλληλος Ν.Α.Τ.), Γιάννης Μάκκας (Συνδικαλιστής), Κώστας Νικολάου (Οικονομολόγος), Νίκος Ντόντης (Αθλητής), Ανδρέας Παπαδημητρίου (Εκτελωνιστής – Συνδικαλιστής) και Στέλιος Φωτεινόπουλος (Υποπλοίαρχος).

Την μεταπροσεχή Παρασκευή 27 Μαΐου 2022 στα γραφεία της Δ.Ε.Ε.Π. θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνεδρίαση της νέας Γραμματείας.

 


AgrinioStories