6 Ιουλίου 2022

Το «πάνε» για Κ.Υ. το Νοσοκομείο Μεσολογγίου

Προφανώς είναι ήδη προαποφασισμένο
να αποδυναμωθεί το Νοσοκομείο Μεσολογγίου
και να λειτουργεί σαν Κέντρο Υγείας

Με εντολή του διοικητή του Νοσοκομείου Αγρινίου κ. Σερασκέρη Μιχαήλ, από σήμερα Τετάρτη μεταφέρεται η ακτινολόγος του Νοσοκομείου Μεσολογγίου – η οποία εκτός των άλλων λειτουργούσε και τον αξονικό τομογράφο του Νοσοκομείου Μεσολογγίου – στο νοσοκομείο Αγρινίου.

Αυτή είναι η τέταρτη μεταφορά γιατρού το τελευταίο διάστημα που φεύγει από το Μεσολόγγι για να καλύψει τις ανάγκες του Αγρινίου.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη άλλωστε το έχει κάνει σαφές ότι «δεν χωράνε» δύο νοσοκομεία σε τόσο μικρή απόσταση και άρα μαντέψτε ποιο θα συνεχίσει να λειτουργεί…

Να θυμίσουμε -αν και δεν ξεχνιέται- ότι και στην αμέσως προηγούμενη κυβέρνηση της ΝΔ, είχε στοχοποιηθεί το Νοσοκομείο Μεσολογγίου και υπολειτουργούσε, καθώς δεν είχε όχι μόνο γιατρούς και νοσηλευτές αλλά ούτε αναλώσιμα υλικά υγειονομικής ανάγκης που είναι απαραίτητα για την ομαλή λειτουργία μιας μονάδας υγείας και την ασφάλεια των ασθενών.

Βέβαια η αλλεργία της κυβέρνησης για την δημόσια υγεία δεν κρύβεται και είναι στο χέρι των δημοτών να αντισταθούν και να διεκδικήσουν την ορθή και ολοκληρωμένη λειτουργία της συγκεκριμένης υγειονομικής μονάδας.

 


AgrinioStories | Πηγή

1 thought on “Το «πάνε» για Κ.Υ. το Νοσοκομείο Μεσολογγίου

Comments are closed.