1 Οκτωβρίου 2022

Θέρμο 14/9 – Εκδήλωση για τον Ι. Καποδίστρια

Ημερίδα- Εκδήλωση για τον Ιωάννη Καποδίστρια
στις 24 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00
στον αύλειο χώρο του Αρχαιολογικού Μουσείου Θέρμου

Η ημερίδα – εκδήλωση θα γίνει με την υποστήριξη- συμμετοχή του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων της Περιφέρειας Αγρινίου, την συμμετοχή του Συλλόγου Αιτωλοακαρνάνων Δημοσιογράφων, συνδιοργανώνεται από τον Δήμο Θέρμου, την Εφορεία Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδας και το Ίδρυμα Διεθνών Νομικών Μελετών Σαμαρά- Κρίσπη.

Στην ημερίδα- επετειακή εκδήλωση για τα διακόσια χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση θα παρουσιαστεί ο Συλλογικός τόμος του Ιωάννη Καποδίστρια με θέμα  «Διεθνείς Θεσμικές και Πολιτικές Προσεγγίσεις».

Θα χαιρετίσουν κατά σειρά ο κ. Σπύρος Κωνσταντάρας δήμαρχος Θέρμου, η κ. Βικάτου προϊστάμενη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδας, ο κ. Κωνσταντίνος Παναγόπουλος πρόεδρος Εφετών Δυτικής Στερεάς Ελλάδας, ο εκπρόσωπος του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων της Περιφέρειας Αγρινίου και ο κ. Πάνος Σόμπολος δημοσιογράφος, πρόεδρος του Συλλόγου Αιτωλοακαρνάνων δημοσιογράφων και πρώην πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Στην συνέχεια θα γίνει η παρουσίαση του Συλλογικού τόμου από τους συγγραφείς του.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

 

 


AgrinioStories