27 Μαΐου 2022

«Τέρμα το διάλλειμα», παρακαλώ, «τα κεφάλια μέσα»

Χτες οι απεργιακές συγκεντρώσεις στο Αγρίνιο,
δύο παρακαλώ στον αριθμό, είχαν πολύ κόσμο.

Στη μια «αντιστάθηκαν» όλοι οι εκπρόσωποι (μπορεί κι όχι όλοι, αφού κάποιοι είχαν και δουλειές) των εργατών, των υπαλλήλων, των καθηγητών, των νοσοκομειακών γιατρών, των δάσκαλων, των συνταξιούχων, των εργαζομένων στην τοπική αυτοδιοίκηση, των καθαριστριών και των οδοντοτεχνιτών.

  • γράφει ο provocatorας

Στην άλλη «αντιστάθηκαν», κάποια από τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου (τουλάχιστον, όσα ψηφίζουν στο σύλλογο), οι εκπρόσωποι των καταστηματαρχών της εστίασης, των δημοτικών παρατάξεων, των εργαζομένων στην τοπική αυτοδιοίκηση (οι ίδιοι ξανά), της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Αιτωλοακαρνανίας, του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και της Δημοτικής Αρχής («χοροστατούντος» του Δημάρχου αυτοπροσώπως).

Αντιστάθηκαν, λοιπόν, όσο αντιστάθηκαν οι ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ… και μετά…

Μετά «τέρμα το διάλλειμα, τα κεφάλια μέσα,
πίσσα και πούπουλα για σένανε μπαμπέσα»,
που λένε και οι magic de spell.

 

 

Στη πόλη αυτή, όπως και στη χώρα γενικότερα, ακόμα και την απεργία την έχουμε «δώσει εργλαβία» στους εκπροσώπους.

Πάρ’ το λοιπόν, απόφαση ρε Στράτο, να γραφτείς στο συνδικάτο, κι όταν γραφτείς… χαιρέτα μου τον πλάτανο και τον Φόντα Λάδη.

 

 

Υ.Γ.1. Προσοχή. Όπως μπορείτε να δείτε και στην φωτογραφία της ανάρτησης, όταν τα «κεφαλάκια» μπαίνουν μέσα, τα «νώτα» βγαίνουν έξω και παραμένουν ακάλυπτα.
Υ.Γ.2. Λέτε με αυτό το μπαμπέσα, οι μάγκες απ’ το Σπήλι, να υπονοούν την Κυβέρνηση; Μήπως υποννοούν της ακρίβεια, τον πληθωρισμό ή μήπως τον γραφειοκρατικό και επικοινωνιακό συνδικαλισμό;


AgrinioStories