5 Ιουνίου 2023

Τα «καλά», τα «συμφέροντα» και ο «απατεώνας»

Κι όμως συμφέρει να είσαι «απατεώνας»

  • του Στέλιου Μερμίγκη

Τους τελευταίους δυο μήνες χιλιάδες εργαζόμενοι του ΕΣΥ και των προνοιακών δομών βρίσκονται σε αναστολή εργασίας λόγω της άρνησης τους να προβούν σε εμβολιασμό, χωρίς να παίρνουν ούτε ένα ευρώ.

Την ίδια στιγμή όμως, όσοι «αετονυχηδες» πιάστηκαν να δίνουν πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού ή να έχουν κάνει μαϊμού εμβολιασμό βρίσκονται σε διαθεσιμότητα λαμβάνοντας το μισό του μισθού τους παρότι έχουν διαπράξει ποινικά αδικήματα όπως αυτό της πλαστογραφίας.

Το έγραψε κι ο Γιαννακός: «η Διοικητική υπάλληλος του κέντρου υγείας ΠΑΛΑΜΑ που μοίρασε δεκάδες μαϊμού πιστοποιητικά και άλλοι υπάλληλοι σε αλλά εμβολιαστικά κέντρα που κατηγορούνται για παρόμοιες πράξεις βγήκαν  σε αργία  και λαμβάνουν το 50% του  μισθού τους.

Οι  υγειονομικοί που έλαβαν πλαστά πιστοποιητικά  από τον ΠΑΛΑΜΑ, όπως οι ίδιοι παραδέχθηκαν, τέθηκαν σε αναστολή εργασίας  ως ανεμβολίαστοι χωρίς ευρώ μισθό.» (Δείτε τη συνέχεια ΕΔΩ).

Μ’ άλλα λόγια για τους απόφοιτους των Κολαμπια και των κολλεγίων συμφέρει κάποιος στο δημόσιο να είναι απατεώνας, αφού ακόμη και αν τον τσακώσουν θα κάθεται σπίτι του και θα τον πληρώνουν κατά το ήμισυ.

Οπότε την επόμενη φορά που θα τολμήσουν διάφοροι φιλελεδες να επιτεθούν σε καθετί δημόσιο, ας το σκεφτούν λίγο παραπάνω για την ποιότητα του κράτους που οι πολιτικοί τους ταγοί εξυφαίνουν εδώ και δεκαετίες σ’ αυτόν τον έρμο τόπο.

 


AgrinioStories

Τα ενυπόγραφα άρθρα δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις θέσεις του site