10 Δεκεμβρίου 2022

Στη Θεσαλονίκη από σήμερα ο Δήμος Αγρινίου

Στην έκθεση BEYOND 4.0,
στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης,
συμμετέχει ο Δήμος Αγρινίου  από τις 14- 16 Οκτωβρίου

 

Πρόκειται για έκθεση τεχνολογίας και καινοτομίας η οποία παρουσιάζειπρωτοπόρα  προϊόντα και υπηρεσίες  και  πραγματοποιείται ταυτόχρονα με το ετήσιο Συνέδριο της ΚΕΔΕ.

Ο Δήμος Αγρινίου θα παρουσιάσει τις ψηφιακές εφαρμογές που υλοποιεί  και ήδη διευκολύνουν την καθημερινότητα των δημοτών. Παράλληλα τα στελέχη της Διεύθυνσης Προγραμματισμού, Οργάνωσης και Πληροφορικής θα ενημερωθούν  για τις τελευταίες τάσεις και εξελίξεις στο πεδίο της καινοτομίας  και τις δυνατότητες που προσφέρουν  στις σύγχρονες πόλεις.

Προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής είναι να συμβάλει στην προώθηση και προβολή όλων των καλών πρακτικών, όπως ανέφερε οΔήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου: «Είναι προφανές ότι η Κοινωνία της Πληροφορίας δημιουργεί ένα νέο περιβάλλον και νέες ευκαιρίες για ανάπτυξη, ευημερία και ποιότητα ζωής.

Στο Αγρίνιο τα τελευταία χρόνια προσπαθούμε να  αξιοποιήσουμε τις σύγχρονες τεχνολογίες, με στόχο, αφενός να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των πολιτών, αφετέρου να ενισχύσουμε τη συμμετοχή τους σεζητήματα που τους αφορούν.Άλλωστε ‘έξυπνη” είναι μια πόλη που διαθέτει ανοικτά τα δεδομένα σε όλους».

 


AgrinioStories | Δελτίο Τύπου