Στα εσωκομματικά χαρακώματα του ΣΥΡΙΖΑ

Στα εσωκομματικά χαρακώματα
μαίνεται ο εμφύλιος για την μετά Τσίπρα εποχή

Και ενώ οι βουλευτές, οι μη βουλευτές, οι γύρω από τους βουλευτές και οι γύρω από τους μη βουλευτές δεν αφήνουν λαϊκή για  λαϊκή, δίνοντας όλοι μαζί το δικό τους «πόλεμο», για να μην χαθεί η έδρα στην Αιτωλοακαρνανία, στα εσωκομματικά χαρακώματα μαίνεται ο εμφύλιος για την μετά Τσίπρα εποχή.

Η ομάδα των «53ων», λέει, ετοιμάζεται να θέσει ζήτημα ηγεσίας αμέσως την επομένη της 25ης Ιουνίου, ανεξάρτητα από το αποτελέσμα της εκλογικής διαδικασίας του Ιουνίου. Η περίπτωση ανατροπής του αποτελέσματος είναι «»όνειρο θερινής νυκτός”, το οποίο όμως κανένας δεν το βλέπει.

Και δεν χρειάζεται φυσικά, να πούμε, ποιος θα είναι ο δικός τους υποψηφίος για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί αυτά είναι γνωστά από την πρώτη δημοτικού.

Σε καμία περίπτωση βέβαια, ο Ευκλείδης δεν θα είναι ο μόνος υποψήφιος στο επερχόμενο συνέδριο του φθινοπώρου.

Διαφορετικές τάσεις της Κουμουνδούρου, λένε οι πληροφορίες, προετοιμάζουν μία πιο ενωτική υποψηφιότητα, η οποία δεν είναι άλλη από αυτή της Έφης Αχτσιόγλου. Προς αυτή την επιλογή κατευθύνονται και αρκετά στελέχη και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που αποτελούν σήμερα το προεδρικό μπλοκ.

Αλλά οι υποψηφιότητες δεν σταματούν εδώ!

Θέλει κι ο Αλέξης, θέλει και ο Γιάννης: ο Αλέξης Χαρίτσης είναι ο νέος Αλέξης, για τον οποίο υπάρχουν πρόθυμες «πλάτες», και ο Γιάννης Ραγκούσης, τον οποίο οι «πλάτες» που τον κουβαλούν, δεν είναι μόνο, που είναι λίγες… είναι και μπροστάρηδες σε άλλους. Και οι δύο όμως προετοιμάζονται ως εφεδρείες, για να παίξουν το παιχνίδι των τελικών εσωκομματικών συσπειρώσεων… Έτσι λένε αυτοί που ξέρουν.

Αυτά προς το παρόν… και καλό υπόλοιπο

 

Lef.T.


AgrinioStories