Σε απολογισμό το Συμβ. Κοινότητας Μεσολογγίου

  • Ανακοίνωση του Συμβουλίου Κοινότητας Μεσολογγίου

›Η Πρόεδρος και τα μέλη του Συμβουλίου Κοινότητας Μεσολογγίου
σας καλούν στον ετήσιο απολογισμό πεπραγμένων του Συμβουλίου Κοινότητας.

Μια ευκαιρία να διαπιστώσουμε τι έγινε, τι δεν έγινε και γιατί, καθώς και να βάλουμε τις βάσεις για τις ενέργειες και τις δράσεις της νέας χρονιάς.
Τόπος: Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ
Ημερομηνία: Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 11.00 το πρωί

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί και διαδικτυακά.

Η διαδικασία λογοδοσίας αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο της δημοκρατίας και της διαφάνειας στη διοίκηση, καθώς και μέσο δημόσιας κριτικής, ανοιχτής σε όλους τους δημότες. Ο δημόσιος απολογισμός πεπραγμένων αφορά τη διοίκηση της Κοινότητας, την εφαρμογή του προγράμματος δράσης, τον οικονομικό απολογισμό (άρθρο 218 Ν.3463/2006).

Θα γίνει παρουσίαση των πεπραγμένων για την περίοδο Σεπτέμβριος 2020-Δεκέμβριος 2021 και στη συνέχεια διάλογος με ανοιχτή διαδικασία ερωτήσεων.

Εξαιτίας της πανδημίας που βιώνει η ανθρωπότητα, ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος. Σας καλούμε να δηλώσετε συμμετοχή στο τηλέφωνο 6978539302 ή στο σύνδεσμο https://forms.gle/RqPi5AfdcodDX6p4A

Όσοι προσέλθουν χωρίς να έχουν δηλώσει συμμετοχή, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάση τον αριθμό των εναπομεινάντων θέσεων. Θα τηρηθούν όλες οι οδηγίες του Υπουργείου Υγείας για τον Covid-19.

Θα χαρούμε να βρεθούμε από κοντά!»

 


AgrinioStories