3 Δεκεμβρίου 2022

Σε αναμονή συνάντησης για Πλατυγιάλι – Λαμία

«Κύριε Υπουργέ, χιλιάδες πολίτες Αιτωλοακαρνανίας και Ευρυτανίας
περιμένουν συνάντηση,
για το δρόμο Πλατυγιάλι-Αγρίνιο-Καρπενήσι-Λαμία. Πότε θα γίνει;»

«Σε εκδήλωση του περασμένου Μαρτίου στο Αγρίνιο με πρόσκληση του συντονιστικού πολιτών σύσσωμοι Δήμαρχοι Αιτωλοακαρνανίας-Ευρυτανίας, Βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας, Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος και Περιφερειακή Αρχή Στερεάς Ελλάδος ένωσαν τις φωνές τους για την επιτακτική αναγκαιότητα υλοποίησης του ξεχασμένου διευρωπαϊκού δρόμου Πλατυγιάλι-Αγρίνιο-Καρπενήσι-Λαμία, η κατασκευή του οποίου αποτελεί υποχρέωση της χώρας απέναντι στην Ε.Ε», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Συντονιστικό για το δρόμο Αγρίνιο-Καρπενήσι.

Υπενθυμίζουν επίσης τον υπουργό δημοσίων έργων κ. Καραμανλή, ότι από τον προηγούμενο Μάρτιο μέχρι και σήμερα, «ακολούθησαν και αποφάσεις όχι μόνο του Δημοτικού Συμβουλίου Καρπενησίου αλλά και του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδος με ευρεία πλειοψηφία για την άμεση προτεραιότητα που έχει το έργο».

Και συνεχίζουν:

«Μετά από την επίσκεψη του Δημάρχου Αγρινίου ενημερωθήκαμε ότι υπήρχε η πρόθεση να γίνει η συνάντηση αρχές Απριλίου. Πέρασε όμως ένας μήνας και όχι μόνο η συνάντηση δεν έγινε ακόμα αλλά υπήρξαν και νέα εμπόδια για το δρόμο Καρπενήσι-Λαμία.

Κύριε Υπουργέ,

Αναμένουμε με αγωνία και έκδηλο ενδιαφέρον τη συνάντηση για το μεγάλο αυτό έργο που θα ενώσει τις Δυτικές με τις Ανατολικές ακτές της Κεντρικής Ελλάδας και το Λιμάνι του Πλατυγιαλίου με την Λαμία. Ο κόσμος όπως έδειξε με τις χιλιάδες υπογραφές που συγκεντρώθηκαν και την κινητοποίηση του Μαρτίου βρίσκεται σε αναβρασμό και θα προβεί σε περαιτέρω δυναμικές και αγωνιστικές κινητοποιήσεις», καταλήγουν.

 


AgrinioStories

1 thought on “Σε αναμονή συνάντησης για Πλατυγιάλι – Λαμία

 1. Το θέμα είναι απλό! Η επιτελική κυβέρνηση ιεραρχεί σωστά τα έργα!!! Επομένως:
  Πρώτα και εν ευθέτω χρόνο θα γίνει η σύνδεση του Αγρινίου με την Ιόνια οδό! Στόχος να τελειώσει σε μία δεκαετία από την έναρξη!!
  Δεύτερο και εντός της επόμενης δεκαπενταετίας, θα ολοκληρωθεί ο κόμβος; (ή ότι είναι τέλος πάντων), στην περιοχή του Lidl, εκεί πού “τέμνει ” την Εθνική οδό Αγρινίου-Θέρμου, που ξεκίνησε πριν από μία τριετία!!!
  Τρίτο και εντός εικοσαετίας θα κατασκευαστεί η γέφυρα στον Αμαζόνιο, εεε Εύηνο ήθελα να πω στο Μποχώρι!!
  Και μετά θα παραχωρήσουμε τον συγκεκριμένο δρόμο σε εταιρεία για να τον κατασκευάσει και να τον εκμεταλλεύεται!!
  Καλημέρα σας!!
  Γιώργος Β. Σολτάτος!!
  Για την αντιγραφή Pandieras!!

Comments are closed.