26 Νοεμβρίου 2022

Ρυθμίσεις για τον 6ο αγώνα δρόμου Παπαδάτου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, για τη διεξαγωγή
του 6ου Αγώνα Δρόμου Παπαδάτου
στην Επαρχιακή Οδό Παπαδάτου – Φυτειών

Aπόφαση για προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, για τη διεξαγωγή του 6ου Αγώνα Δρόμου στην Επαρχιακή Οδό Παπαδάτου – Φυτειών του Δήμου Ξηρομέρου, την Κυριακή 07/08/2022, εξέδωσε ο Αστυνομικός Διευθυντής Ακαρνανίας, Δημήτρης Γαλαζούλας.

Σύμφωνα με την απόφαση θα υπάρξη διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της Επαρχιακής Οδού Παπαδάτου – Φυτειών, σε όλο το μήκος αυτής, με ταυτόχρονη εκτροπή της στην Ε.Ο. Αντιρρίου – Ιωαννίνων, μέσω της Επαρχ. Οδού Φυτειών Κουβαρά και της Επαρχ. Οδού Παπαδάτου – Αγ. Στεφάνου, κατά τις ώρες 18.15΄ – 20.45΄ της Κυριακής 07/08/2022, κατά την διεξαγωγή του 6ου αγώνα δρόμου στην Επαρχ. Οδό Παπαδάτου – Φυτειών του Δήμου Ξηρομέρου, με αφετηρία και τερματισμό την πλατεία της Τ.Κ. Παπαδάτου.

Τα χρονικά διαστήματα, των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων μπορούν να παραταθούν ή να μειωθούν και πέραν των καθορισμένων ωρών, καθώς και να μην εφαρμοσθούν, στα προκαθορισμένα σημεία, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες επιβάλλουν αυτό, κατά την κρίση του Επικεφαλής των μέτρων.

Έναρξη ισχύος της παρούσης την Κυριακή 07/08/2022 και ώρα 18.15΄.

Οι παραβάτες, καταλήγει η απόφαση, διώκονται και τιμωρούνται, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/99 (Α-57) «Περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας», όπως τροποποιήθηκαν, συμπληρώθηκαν και ισχύουν σήμερα, ενώ Αστυνομικό Τμήμα Κατούνας ορίζεται ως αρμόδιο για την υλοποίηση της απόφασης.

 


AgrinioStories