7 Φεβρουαρίου 2023

Προφυλακιστέος ο 39χρονος πυροσβέστης

Προφυλακιστέος ο πυροσβέστης
που κατηγορείται για παιδική πορνογραφία

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε σήμερα ο 39χρονος υποπυραγός και υποδιοικητής του Πυροσβεστικού Κλιμακίου του Αεροδρομίου της Σκιάθου που κατηγορείται για παιδική πορνογραφία, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, η συνήγορος του κατηγορουμένου, Παγώνα Μαρκοπούλου, έκανε λόγο για «προσωρινή προφυλάκιση υπό το βάρος της κοινής γνώμης» και υποστήριξε ότι στη δικογραφία δεν εμπεριέχεται «πληθώρα υλικού παιδικής πορνογραφίας». « Εμείς θα προσβάλουμε το ένταλμα της προσωρινής κράτησης» είπε ακόμα.

Η υπόθεση πήρε τον δρόμο της δικαιοσύνης μετά την καταγγελία της μέχρι πρότινος συντρόφου του 39χρονου, πως βρήκε στο κινητό του τηλέφωνο φωτογραφίες της 10χρονης κόρης της, στις οποίες φαίνονταν επίμαχα σημεία του σώματός της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα ανέφερε στους αστυνομικούς ότι η 10χρονη κόρη της πριν λίγες ημέρες της είχε αναφέρει ότι ο 39χρονος την οδήγησε στο κρεβάτι και κοιμήθηκαν μαζί με αποτέλεσμα να διερευνάται από τους αστυνομικούς και το ενδεχόμενο της ασέλγειας.

Όπως επισήμαναν οι συνήγοροι της μητέρας του κοριτσιού, κ.κ. Θανάσης Κοκκίνης και Ι. Μηλίνης, η δικογραφία συνεχίζεται και η υπόθεση ερευνάται και για τυχόν άλλες αξιόποινες πράξεις του κατηγορούμενου. Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διερευνά κατά πόσο στο κινητό τηλέφωνο του κατηγορούμενου όσο και στον υπολογιστή του, περιλαμβάνεται φωτογραφικό υλικό και άλλων παιδιών, πλην αυτών που βρέθηκαν μέχρι τώρα.

Πηγή

AgrinioStories