Παν. Πατρών – Ενημέρωση για Φοιτητικές Εστίες

Από τις 10/10/2022 αναρτήθηκαν
στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου Πατρών
τα αποτελέσματα εισαγωγής φοιτητών/τριών
στις Φοιτητικές Εστίες του Πανεπιστημίου Πατρών
σε Πάτρα και Μεσολόγγι, για το ακαδημαϊκό έτος 2022 – 2023

Η κατάταξη των αιτήσεων στέγασης έγινε σύμφωνα με τα κριτήρια αξιολόγησης που ορίζονται στον Κανονισμό Λειτουργίας Φοιτητικών Εστιών και εγκρίθηκε από την Εφορεία Φοιτητικών Εστιών.

Σας ενημερώνουμε ότι, την εβδομάδα (10-14/10/2022) 199 φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών που υπέβαλαν ηλεκτρονική αίτηση στέγασης εισήχθησαν στις Φοιτητικές Εστίες και τα συμβεβλημένα ξενοδοχεία σε Πάτρα και Μεσολόγγι.

Από αυτούς, οι 123 είναι πρωτοετείς φοιτητές και οι υπόλοιποι 76 είναι φοιτητές παλαιότερων ετών.

Από 18/10/2022 έως και την Παρασκευή 21/10/2022 μπορούν να προσέλθουν στο Τμήμα Φοιτητικής Εστίας Πατρών προκειμένου να παραλάβουν διαθέσιμες κλίνες πρωτοετείς φοιτητές, καθώς και φοιτητές παλαιότερων ετών. Με τον τρόπο αυτό, θα ικανοποιηθεί το σύνολο των αιτημάτων στέγασης των πρωτοετών φοιτητών, ενώ θα στεγαστούν και οι επόμενοι στη σειρά κατάταξης φοιτητές παλαιότερων ετών, σύμφωνα με τους πίνακες αξιολόγησης.

Η διαδικασία θα συνεχιστεί το επόμενο διάστημα, ενημερώνοντας, σε εβδομαδιαία βάση, τους επιλαχόντες για την εισαγωγή τους στην Φοιτητική Εστία, αμέσως μόλις προκύπτουν διαθέσιμες κενές κλίνες.

Ενημερώνουμε επίσης όλους τους/τις  φοιτητές/τριες που έχουν υποβάλλει αίτηση στέγασης και βρίσκονται σε επόμενες θέσεις στους πίνακες κατάταξης ότι, εφόσον το επιθυμούν, μπορούν να στεγαστούν σε διαθέσιμες κλίνες στην Φοιτητική Εστία του Πανεπιστημίου στο Κουκούλι.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Φοιτητικής Εστίας για περισσότερες πληροφορίες (τηλ. 2610 962183, 962180 email: fep@upatras.gr).

Απώτερος στόχος είναι η στέγαση όσο το δυνατόν περισσότερων φοιτητών/τριών μας στις Φοιτητικές Εστίες του Πανεπιστημίου Πατρών, με γνώμονα τις ανάγκες τους για στέγαση, ακολουθώντας τα κριτήρια αξιολόγησης που ορίζονται στον Κανονισμό Λειτουργίας Φοιτητικών Εστιών του Πανεπιστημίου Πατρών αλλά και τον αριθμό των κλινών που είναι προς διάθεση.

 


AgrinioStories