Παν. Πατρών – Αναγόρευση Maloney σε διδάκτορα

Τελετή Αναγόρευσης σε επίτιμη διδάκτορα
της Carolyn Maloney, μέλους της Βουλής
των Αντιπροσώπων των Η.Π.Α., από το Πανεπιστήμιο Πατρών

Η Carolyn Maloney Αντιπρόσωπος της Βουλής των Αντιπροσώπων των Η.Π.Α θα αναγορευθεί Επίτιμη Διδάκτορας του Τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης και Κοινωνικής Εργασίας, την Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 19:00 στην Αίθουσα Τελετών του Πανεπιστημίου Πατρών.

Το έργο και την προσωπικότητα της τιμώμενης θα παρουσιάσει η Επίκουρη Καθηγήτρια του Τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης και Κοινωνικής Εργασίας κ. Ιγνατία Φαρμακοπούλου (Σύνταξη κειμένων: Στυλιανή Ν. Τσεσμελή, Λέκτορας & Ιγνατία Φαρμακοπούλου, Επίκουρη Καθηγήτρια, Τμήμα Επιστημών της Εκπαίδευσης και Κοινωνικής Εργασίας), ενώ θα ακολουθήσει η αναγόρευση της τιμώμενης σε Επίτιμη Διδάκτορα από την Πρόεδρο του Τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης και Κοινωνικής Εργασίας, Καθηγήτρια Άννα Φτερνιάτη και η περιένδυσή της από τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου, Καθηγητή Χρήστο Μπούρα. Η εκδήλωση της επιτιμοποίησης θα ολοκληρωθεί με την ομιλία της τιμώμενης με τίτλο: «Máthisi: The Power of Learning in the United States Congress and the U.S.-Greece Relationship».

Επισυνάπτεται η πρόσκληση της εκδήλωσης (αρχείο pdf). H εκδήλωση θα μεταδοθεί και διαδικτυακά από ΕΔΩ

Στο πλαίσιο του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (2016/679/ΕΕ), σας ενημερώνουμε ότι η εκδήλωση φωτογραφίζεται, βιντεοσκοπείται και μεταδίδεται διαδικτυακά. Μέρος του υλικού θα χρησιμοποιηθεί για το αρχείο του Πανεπιστημίου Πατρών και για την δημόσια προβολή της εκδήλωσης.

 


AgrinioStories