3 Οκτωβρίου 2022

Πάλαιρος – Καταγγελία βιασμού: Ελεύθερος ο 26χρονος

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους  ο 26χρονος
που κατηγορείται από 24χρονη βρετανίδα τουρίστρια
ότι την βίασε σε παραλία της Παλαίρου που βρέθηκαν

Μία φορά το μήνα παρουσία στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του και απαγόρευση εξόδου από την χώρα είναι οι όροι που τέθηκαν από την εισαγγελέα και ανακρίτρια της Λευκάδας στον 26χρονο ο οποίος κατηγορείται από 24χρονη βρετανίδα τουρίστρια ότι μετά από διασκέδαση σε μπαρ στην περιοχή της Παλαίρου την βίασε σε παραλία που βρέθηκαν. Ο δικηγόρος του, Δημήτρης Μασούρας, μιλώντας στο lefkadapress τόνισε ότι τα στοιχεία που υπάρχουν στην δικογραφία είναι αδιάσειστα για την αθώωση του πελάτη του ο οποίος δεν προέβη σε καμία πράξη βιασμού.

Το γεγονός έγινε γνωστό χθες με ανακοίνωση των αστυνομικών αρχών που σχημάτισαν κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία σε βάρος του 26χρονου, ο οποίος σήμερα Δευτέρα απολογήθηκε στον αρμόδιο Ανακριτή Λευκάδας. Ο νεαρός που αρνείται κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς της 24χρονης, μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με την καταγγελία της 24χρονης, ο άνδρας με την χρήση σωματικής βίας, την εξανάγκασε σε γενετήσια πράξη κοντά σε μπαρ στην περιοχή της Παλαίρου.

 

Με πληροφορίες από lefkadapress.gr Βιντεο: Βιβιάννα Βαρδή

AgrinioStories