Ολοκληρώθηκε η Λαχειοφόρος της ΕΛΕΠΑΠ

Ολοκληρώθηκε για ακόμη μία χρονιά η Λαχειοφόρος Αγορά της ΕΛΕΠΑΠ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε για ακόμη μία χρονιά η Λαχειοφόρος Αγορά της ΕΛΕΠΑΠ για τη στήριξη των Γενναίων Παιδιών μας με αναπηρία. Είμαστε ιδιαίτερα ευγνώμονες για τη γενναιόδωρη στήριξη που λάβαμε από όλους εσάς, παρά τις αντίξοες συνθήκες που βιώνουμε με την πανδημία Covid-19 για μία ακόμη χρονιά. Πωλήθηκαν συνολικά 198.040 λαχνοί!

 

 

Σας ευχαριστούμε όλους ειλικρινά μέσα από την καρδιά μας. Κάθε συνεισφορά, μικρή ή μεγάλη, συμβάλει σημαντικά στη στήριξη του έργου μας, την αποκατάσταση των Γενναίων μας Παιδιών με αναπηρία.

Ευχαριστούμε θερμά, όλους τους δωροθέτες μας για την υποστήριξή τους με τα υπέροχα δώρα τους! Δεν θα τα καταφέρναμε χωρίς τη στήριξή τους: από το πρώτο δώρο, το αυτοκίνητο TOYOTA YARIS, μέχρι όλα τα προϊόντα, voucher διαμονής σε ξενοδοχεία, αεροπορικά και ακτοπλοϊκά εισιτήρια, δωροεπιταγές, όλες τις εταιρείες-συμμάχους που στάθηκαν πλάι μας.

Όλα τα έσοδα από την πώληση των λαχνών, θα αξιοποιηθούν για την παροχή θεραπειών για όλα τα Γενναία μας Παιδιά στα 6 παραρτήματα της ΕΛΕΠΑΠ σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Χανιά, Ιωάννινα, Αγρίνιο, Βόλο.

Σας ευχαριστούμε για όλα!

Για να δείτε αν είστε εσείς ο τυχερός ή η τυχερή, μπορείτε να μπείτε στον σύνδεσμο: ΕΔΩ

 


AgrinioStories