6 Φεβρουαρίου 2023

Νότης Μαυρουδής: Το Σάββατο 7/1 η πολιτική κηδεία

Νότης Μαυρουδής:
Το Σάββατο 7/1 η πολιτική κηδεία του συνθέτη
Στη 1:00 η αποτέφρωση στη Ριτσώνα

Το Σάββατο 7 Ιανουαρίου θα γίνει η πολιτική κηδεία του συνθέτη Νότη Μαυρουδή που σκοτώθηκε ενώ έκανε εργασίες στο εξοχικό του στο Πήλιο. Όπως έγινε γνωστό από τον Χάρη, γιο του γνωστού συνθέτη, η πολιτική κηδεία θα γίνει στο κοιμητήριο Χαλανδρίου στις 10:30 το πρωί.

Λίγο αργότερα, στη μία το μεσημέρι θα γίνει η αποτέφρωσή του στη Ριτσώνα. Η επιθυμία της οικογένειας είναι, αντί στεφάνων, η συγκέντρωση χρημάτων για την αγορά μουσικών οργάνων για τη Συμφωνική Ορχήστρα Νέων του Δήμου Χαλανδρίου.

Ο 77χρονος μουσικοσυνθέτης έπεσε από ύψος τριών μέτρων πάνω σε πέτρα με το κεφάλι, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Η σύζυγός του, μη μπορώντας να πιστέψει τι είχε συμβεί, ειδοποίησε το ΕΚΑΒ στις 20.45. Κινητή μονάδα με γιατρό πήγε στο σημείο, αλλά δυστυχώς ήταν ήδη αργά και ο άτυχος άνδρας είχε αφήσει την τελευταία του πνοή.

Λίγα μόλις 24ωρα πριν την μοιραία πτώση ο Νότης Μαυρουδής είχε προχωρήσει σε μία μάλλον… προφητική ανάρτηση την Πρωτοχρονιά του 2023 και δυστυχώς όπως φαίνεται η πραγματικότητα ήρθε να επιβεβαιώσει τα λεγόμενά του. (Δείτε ΕΔΩ)

 


AgrinioStories