14 Αυγούστου 2022

Νοσοκομείο Αγρινίου: Αδιανόητο!!!

…ούτε ο νους μπορεί να το χωρέσει,
ούτε το «αδιανόητο», μπορεί να το αποδώσει…

  • γράφει ο provocatorας

Εάν πεις: «υπάρχει πρόβλημα», αλήθεια θα πεις. Εάν πεις: «κάποιοι ξεπατώνονται, την ώρα που κάποιοι άλλοι λουφάρουν», πάλι αλήθεια θα πεις. Εάν πεις: «απίστευτα κι όμως ελληνικά», ξαναματαπάλι αλήθεια θα πεις.

Αυτό όμως που μάθαμε χθες, όπως και να το πεις, ούτε ο νους μπορεί να το χωρέσει, ούτε το «αδιανόητο», μπορεί να το αποδώσει.

Γιατρός του νοσοκομείου Αγρινίου, και μάλιστα πρώτης γραμμής, ΑΡΝΗΘΗΚΕ, λένε οι πληροφορίες μας, να δουλέψει στο εμβολιαστικό κέντρο του νοσοκομείου, γιατί με τον πιο ΕΠΙΣΗΜΟ και  ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΟ τρόπο, δήλωσε στη διοίκηση του νοσοκομείου ότι, «ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΙ ΣΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ».

Απίστευτο, θλιβερό και… ό,τι και να πούμε θα είναι λίγο.

Υπάρχει άραγε, ειδικότητα ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗ; Κι αν ναι, τότε όλοι αυτοί που προέβησαν σε εμβολιασμούς την διέθεταν;

Αν δεν είσαι εμβολιαστής, πώς να τολμήσεις να κάνεις εμβόλιο; Τι κι αν είσαι χειρουργός, παιδίατρος, παθολόγος, αγροτικός γιατρός κ.ο.κ., αν δεν είσαι εμβολιαστής, ούτε να το διανοηθείς να το κάνεις το εμβόλιο. Γιατί άλλο το νυστέρι, που κρατάς κι άλλο η σύριγγα που θέλει το σύστημα να σου βάλει στο χέρι!

Δυστυχώς, αλλά αυτά… μόνο στο νοσοκομείο του Αγρινίου συμβαίνουν.

 

Υ.Γ.1. Προς τον κ. Σερασκέρη, διοικητή του Νοσοκομείου Αγρινίου: Προκηρύξτε άμεσα τη θέση του εμβολιαστή στο νοσοκομείο Αγρινίου, γιατί την επόμενη φορά που θα φτάσουμε σε αυτό για την τέταρτη δόση του εμβολίου θα ζητήσουμε από τον γιατρό της βάρδιας να μας δείξει το πιστοποιητικό της ειδικότητάς του.

Δεν μας ενδιαφέρει τι γίνεται στα άλλα εμβολιαστικά, εμείς μιλάμε για το δικό μας.

Γιατί είναι ντροπή να μας εμβολιάζουν άνθρωποι ανειδίκευτοι στον εμβολιασμό.

Και μην μας πείτε ότι ο οργανισμός του νοσοκομείου δεν προβλέπει αυτή τη θέση, γιατί η λειτουργία του νοσοκομείου προβλέπει τη λειτουργία εμβολιαστικού κέντρου.

Αν δεν μεριμνήσετε θα απευθυνθούμε στον υπουργό.

Υ.Γ.2. Τελικά, είναι αλήθεια αυτό που υποστηρίζει ο κουμπάρος μου -άλλος μεγάλος προβοκάτορας αυτός- κάθε λίγο και λιγάκι:
«Δεν υπάρχει κράτος»!


AgrinioStories