Χαζεύοντας πτήσεις νοσοκομειακές – Que sera, sera…

Que sera sera…
Whatever will be, will be,
the future’s not ours to see.
Que sera sera…
Σερασκέρη, διοικητά.

  • γράφει ο provocatorας

 

 

Μη μου πείτε, ότι δεν είναι ωραίο αυτό το τραγούδι, κύριε διοικητά μου…

Να το βάλουμε στα ηχεία του νοσοκομείου λίγο πριν από την απογείωση,  να ευχαριστηθούμε πτήση!

Δεν είναι απλά ωραίο… Είναι τέλειο!

Και μην ξεχνάτε… Εδώ, κάτι σπουδαίο μας λέει ο ποιητής… που έρχεται να «κουμπώσει» με την ακόμα πιο σπουδαία δήλωση σας, κ. Μιχάλη Σερασκέρη μου, περί «απογείωσης του επιπέδου Υγείας στο νομό», και «δένει το γλυκό» και γίνεται πετιμέζι… και δεν τρώγεται με τίποτα.

Μην ανησυχείτε πιλοταραίοι μου.

Τροχοδρομήστε εσείς τις πτήσεις των γιατρών, των νοσοκόμων και των υπαλλήλων από το ένα νοσοκομείο του νομού στο άλλο… και τα βλέπω πανέτοιμα τα νοσοκομεία για «πέτα(γ)μα».

Είχαμε κι άλλη πτήση σήμερα. Δείτε ΕΔΩ

Στο πύργο ελέγχου άλλωστε, ακοίμητος ελεγκτής της κυκλοφορίας είναι ο κ. Καρβέλης, ο οποίος, όπως βλέπετε και στην παρακάτω φωτογραφία, φόρεσε γραβάτα τον βαθύ μπλε διάδρομο της απογείωσης του νοσοκομείου Αγρινίου και κοιτάει πέρα μακριά τα κόλπα τ’ αεροπλανικά να πηγαινοέρχονται.

 

 

 

Το ταξίδι έχει αρχίσει: Από τις παραδείσια σάλτσινα του Μεσολογγίου, στα παραδείσια του Ρουπακιά κι από κει στα παραδείσια του «υπέρ πέραν»… του ορίζοντος.

Κι αν υλοποιηθεί και η πρόταση του φίλου μου, του Χρήστου του Κορδολαίμη, θα σας έχουμε και ντόπιες αεροσυνοδούς.

 

 

Υ.Γ. Απλό μάθημα ορθοφωνίας 1ο: Όπως βλέπετε και στο βιντεοκλίπ του τραγουδιού το «sera, sera» προφέρεται με ανοιχτό το στόμα. Ένα πράγμα… σα να χάφτεις μύγες.


AgrinioStories