«Μπαίνουν» οι συντάξεις σήμερα 27/11 και στις 29/11 – Δείτε ποιες

Τη Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2023,
πρόκειται να καταβληθούν οι κύριες συντάξεις
από τα πρώην ταμεία μη μισθωτών ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ

Νέες ημερομηνίες για τις κύριες και επικουρικές συντάξεις εχει γνωστοποιήσει η διοίκηση του ΕΦΚΑ μετά τη σύγχυση που προκλήθηκε τον περασμένο μήνα με τις ημερομηνίες καταβολής, αρχής γενομένης από το τέλος Νοεμβρίου.

Τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023, επίσης,  εκτός από τις κύριες συντάξεις των πρώην ταμείων μη μισθωτών ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ, θα καταβληθούν και οι κύριες συντάξεις που απονεμήθηκαν από τη σύσταση του ΕΦΚΑ και μετά, με τον ν. 4387/2016, μέσω του ΟΠΣ-ΕΦΚΑ και όλες οι επικουρικές συντάξεις του ιδιωτικού τομέα (μη μισθωτών και μισθωτών).

Στις 29 Νοεμβρίου 2023, ημέρα Τετάρτη, θα καταβληθούν οι κύριες συντάξεις των πρώην Ταμείων μισθωτών (ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τραπεζών, ΟΤΕ, ΔΕΗ, λοιπων εντασσόμενων (ΤΣΕΑΠΓΣΟ, ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΝΑΤ, ΕΤΑΤ και ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, καθώς και οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου.

Υπενθυμίζεται ότι το σύστημα καταβολής των συντάξεων άλλαξε μετά την κατάργηση των μέτρων για την πανδημία και οι επικουρικές τόσο του ιδιωτικού όσο και του δημοσίου τομέα θα καταβάλλονται στο εξής σε διαφορετικές ημερομηνίες και όχι μαζί με τις κύριες συντάξεις.

 


Διαβάστε όλες τις ειδήσεις
που ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ
κάνοντας clik πάνω στο λογότυπο που ακολουθεί

AgrinioStories