3 Ιουλίου 2022

Ψυχραιμία παιδιά: «Βυθιζόμαστε μετά μουσικής»

Ψυχραιμία παιδιά: «Βυθιζόμαστε μετά μουσικής»

Δεν έχω μάθει ακόμα πια είναι η συμβολή του Μπέου στην είδηση αυτή που διάβασα χθες, αλλά κάτι μου λέει μέσα μου, ότι όχι απλά έβαλε το χεράκι του, αλλά μπορεί και να έβαλε τα «πάντα όλα», που λέει κι ο Αλέφαντος.

«Η βραδιά», γράφουν τα site, «ήταν μαγική. Χιλιάδες Βολιώτες  κατέκλυσαν την κεντρική παραλία και απόλαυσαν ένα εξαιρετικό υπερθέαμα για την έναρξη της εορταστικής περιόδου, αλλά και την τελετή φωταγώγησης της πρωτεύουσας της Μαγνησίας, που πραγματικά εντυπωσίασε».

«Άλλα κόλπα»: Η Άννα Βίσση, λέει, ερμήνευσε ζωντανά δεκάδες μεγάλες επιτυχίες της ενώ η Συμφωνική Ορχήστρα του Βόλου με μαέστρο τον Ιωακείμ Μπαλτσαβιά και 40 δεξιοτέχνες μουσικούς, συνόδευαν τη σοπράνο, καθηγήτρια μονωδίας και υπεύθυνης των χορωδιών, Σύλβια Τσιμπανάκου, ερμηνεύοντας χριστουγεννιάτικες μελωδίες και δημιουργώντας μια ανεπανάληπτη μαγική βραδιά».

 

 

Δεν ξέρω τι ετοιμάζει η Δημοτική Αρχή του Αγρίνιου γι’ αυτές τις covidoγιορτές, αλλά ο Μπέος το έχει τερματίσει. Εκείνη τη σκηνή με τους δυο ηλικιωμένους την ώρα που ο Τιτανικός βυθίζεται και η ορχήστρα του καραβιού αρχίζει τα τσάρλεστον για να ξεχαστούν οι μετέπειτα ναυαγοί, τι θυμάστε; «Βυθιζόμαστε μετά μουσικής», λέει ο ένας στον άλλον και απολαμβάνουν χαλαρά το ποτό τους με την καταστροφή να οργιάζει γύρω τους.

Πιο συμβολική σκηνή για όλα αυτά που ζούμε σήμερα δεν νομίζω να υπάρχει.