10 Δεκεμβρίου 2022

Μεζεδάκια με εξωγήινους και σαρδέλες

Το κακό μ’ αυτές τις βδέλες
είναι που το παίζουνε σαρδέλες
και βγαίνουν στον αφρό
και κάνουν εμετό

  • γράφει ο provocatorας

Θα τον φάνε οι σαρδέλες.
Εντάξει τώρα, μην τρελαθούμε κιόλας!!! Είναι η υπόθεση Πάτση σκάνδαλο;
Το αναρωτιούνται, άλλωστε, όλα τα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος στις μεταξύ τους παρέες και μετά βάζουν τα γέλια κλείνοντας ο ένας στον άλλο το μάτι συμπληρώνοντας: «Ωραίο ανέκδοτο!!! Καινούργιο;»
Να μου το θυμηθείτε: Ο Μητσοτάκης χορεύει με τους καρχαρίες και θα τον φάνε οι σαρδέλες.

Πάμε σ’ άλλη χώρα
Κάποτε το σύνθημα ήταν «Αλλαγή ΕΔΩ και ΤΩΡΑ». Σήμερα αν ένα σύνθημα θα είχε νόημα είναι το: «Βυθίσατε τη χώρα… και πάμε σ’ άλλη χώρα».

Δεν θα γλυτώσει κανείς
Άκουγα τις προάλλες τον Γεραπετρίτη: «Έγιναν πολλά, αλλά μένει να γίνουν πολλά ακόμη»!!! Κι είχε ένα ύφος ο profesoras σαν να έλεγε με άλλον τρόπο: μην ανησυχείται δεν θα γλυτώσει κανένας.

Στο νύχι
Πλάκα μας κάνουν τώρα;! Ποιος λογικός άνθρωπος θα είχε βγάλει τα μαλλιά της κεφαλής του σε εκατομμύρια ευρώ και θα τον πείραζε αν τον δίεγραψε η Νέα Δημοκρατία;  Τι τιμωρία κι αυτή!!! Άσε που κάποιοι πιστεύουν ότι καθάρισαν. Όμως, ακόμα και να το σπάσεις το κακό σπυρί (ενίοτε και τους Σπύρους), σου μένει η κιτρινίλα  στο νύχι.

Από μόνο του
Κάπου διάβασα ότι μέσα στο 2023, σύμφωνα με εκτιμήσεις της NASA, θα μάθουμε αν υπάρχουν όντως εξωγήινοι ή όχι.
Μη νομίζετε… και στη NASA… τις δημοσκοπήσεις που φέρνουν πρώτη τη Νέα Δημοκρατία στις επόμενες εκλογές διαβάζουν, οπότε το επιστημονικό δίλλημα διατυπώνεται από μόνο του.

 

Υ.Γ. Προβοκάτορες όλων των θαλασσών ενωθείτε.

AgrinioStories