18 Μαΐου 2022

Messolonghi by locals: Παίξε με τις φωτογραφίες

Η ομάδα της αρχιτεκτονικής του Messolonghi by locals
σε προ(σ)καλεί να παίξεις στο quiz φωτογραφιών που τόσο περιμένεις!

Περπατάς καθημερινά στην πόλη του Μεσολογγίου, αλλά πόσο παρατηρείς τα κτήρια και τις λεπτομέρειές τους; Γιατί η λεπτομέρεια θα κάνει τη διαφορά σ’ αυτό το παιχνίδι!

Πώς παίζεται το παιχνίδι;

Αυτή την Κυριακή 21/11 και για τις επόμενες 3 Κυριακές (28/11, 05/12,12/12 ) θα κοινοποιούμε στο Facebook και στο Instagram μία ιστορία με μία φωτογραφία από λεπτομέρειες κτιρίων της πόλης του Μεσολογγίου. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να αναγνωρίσεις σε ποιο κτήριο ανήκει η λεπτομέρεια της φωτογραφίας

Πότε αναρτάται το quiz και πότε η βοήθεια του;

Η ιστορία θα ανεβαίνει κάθε Κυριακή πρωί στις 10:00 και θα μένει για 24 ώρες. Κάθε Δευτέρα στις 10:00 θα ανεβαίνει σε ιστορία μία βοήθεια. Η απάντηση θα αναρτάται κάθε Τετάρτη με δημοσίευση στο προφίλ του Messolonghi by locals.

Πώς στέλνεις την απάντηση σου;

Για μας στείλεις την απάντηση σου (όνομα κτηρίου ή οδό) συμπληρώνεις την φόρμα: https://forms.gle/HTERwbbAFp97tbgg6 Στην συνέχεια θα λάβεις πίσω ένα email για το αν απάντησες σωστά ή όχι.

Πώς υπολογίζεται η βαθμολογία;

Για κάθε quiz έχεις συνολικά δύο προσπάθειες. Δηλαδή αν η πρώτη απάντηση δεν είναι σωστή θα μπορείς να προσπαθήσεις ακόμη μία φορά. Αν βρεις την λύση θα πάρεις 2 βαθμούς.

Αν δεν βρεις την λύση με τις 2 προσπάθειες θα μπορείς να απαντήσεις στο quiz βοήθειας που αναρτάται την Δευτέρα και να πάρεις 1 βαθμό. Αν δεν απαντήσεις ή δεν βρεις την σωστή λύση παίρνεις 0 βαθμούς. Κάθε εβδομάδα οι βαθμοί σου θα αθροίζονται.

Έναρξη: Κυριακή 21 Νοεμβρίου
Διάρκεια: 4 Κυριακές, 4 quiz φωτογραφιών, 1 νικητής, 1 δώρο!

Ποιός θα είναι ο νικητής;

Νικητής θα είναι αυτός που θα μαζέψει τους περισσότερους πόντους και θα κερδίσει ένα δώρο από τη γωνιά υποστήριξης του Τοπικού Κόμβου – Local HUB.

Για απορίες μπορείτε να μας στείλετε μήνυμα Messolonghi By Locals

 


AgrinioStories | Επιμέλεια: Λ.Τ.