27 Μαΐου 2022

Μεσολόγγι – Παγκόσμια Ημέρα Μουσείων

«Ζωγραφίζοντας μες απ΄ τα τείχη»
Ο Δήμος Μεσολογγίου γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Μουσείων

Το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Μουσείων την 18 Μαΐου 2022 με έναν εναλλακτικό και δημιουργικό τρόπο. Επεκτείνοντας την πρότερηδράση «Ταξιδεύοντας στην πόλη των Ηρώων με τον Σπυρίδωνα Τρικούπη», επιλέγουμε νασ υνεχίσουμε το ταξίδι σ΄ έναν ακόμη μνημειακό χώρο, αυτόν του Κήπου των Ηρώων και να τον πλαισιώσουμεκαλλιτεχνικά.

Ευρύτερος στόχος των δράσεων είναι η επαφή και η γνωριμία των παιδιών μειστορικούς, μνημειακούς και πολιτιστικούς χώρους.Τα παιδιά μπορούν να παρατηρήσουν τα μεγάλης σημασίας καλλιτεχνικά έργα, νασκεφτούν, να ερευνήσουν, να παίξουν και να δημιουργήσουν.

Ξεναγήσεις και αφηγήσεις ιστοριών εμπνέουν τα παιδιά και τα προτρέπουν σε εικαστικές δημιουργίες με άξονα την αλληλεπίδραση και την ελεύθερη έκφραση.Για να δηλώσετε συμμετοχή και να αποκομίσετε περαιτέρω πληροφορίες: μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο 6986912150 (κα. Μανθάτη Άννα).Οι συμμετοχές αφορούν παιδιά έως τεσσάρων (4) ετών με συνοδεία των γονέων τους. Προτείνεται τα παιδιά να φορούν πρόχειρα ρούχα και καπέλο.

 

 

 

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου
ΧΩΡΟΣ: Κήπος Ηρώων
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6986912150


AgrinioStories

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *