2 Ιουλίου 2022

Μεσολόγγι – Έρευνα για την ενεργειακή κρίση

Ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Μεσολογγίου,
διεξάγει την Έρευνα πεδίου που αφορά την ενεργειακή κρίση

Ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Μεσολογγίου ενημερώνει τις επιχειρήσεις – μέλη του ότι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, στο πλαίσιο του Μηχανισμού Κοινωνικής Πολιτικής, διεξάγει την Έρευνα πεδίου που αφορά την ενεργειακή κρίση και τις συνέπειές της στις επιχειρήσεις της ΠΔΕ.

Ειδικότερα, η έρευνα έχει ως στόχο την εκτίμηση των επιπτώσεων της αύξησης του ενεργειακού κόστους υπό το πρίσμα των πρόσφατων ανατιμήσεων και συγχρόνως την ανάδειξη/αποκάλυψη του κατά οι επιχειρήσεις είναι ανθεκτικές στην αντιμετώπιση της τρέχουσας κατάστασης, όπως, επίσης, κατά πόσο έχουν επηρεαστεί στην καθημερινή τους δαπάνη και στις καθημερινές τους λειτουργίες αντίστοιχα.

Τα στοιχεία που θα προκύψουν θα χρησιμεύσουν στην καταγραφή προτάσεων και υποδείξεων, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην βελτίωση του σχεδιασμού και του τρόπου υλοποίησης των παρεμβάσεων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στο μέλλον.

Η έρευνα θα είναι ενεργή για το χρονικό διάστημα από 14/06/22 έως και 01/07/22. Το ερωτηματολόγιο για την διεξαγωγή της έρευνας είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα του Μηχανισμού Κοινωνικής Πολιτικής www.socialpolicy-pde.gr

Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να λάβουν μέρος στην έρευνα για τις επιχειρήσεις μπορούν να συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιο στο παρακάτω link: ΕΔΩ

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ | Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ | ΜΑΡΙΑ ΠΛΑΣΤΗΡΑ

 


AgrinioStories

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *