2 Οκτωβρίου 2022

Μεσολόγγι – Εγγραφές βρεφών – νηπίων

«Εγγραφές βρεφών – νηπίων
στους Δημοτικούς Παιδικούς και Βρεφικούς Σταθμούς
για το σχολικό έτος 2022-2023
μέσω του προγράμματος της ΕΕΤΑΑ. Α.Ε»

 Το Πνευματικό Κοινωνικό Αθλητικό Κέντρο Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου ενημερώνει ότι, οι ωφελούμενοι γονείς οι οποίοι λάβανε voucher για το πρόγραμμα«Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολικήεκπαίδευση, καθώς και για τη πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων καιατόμων µε αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης» (πρώηνΕναρμόνιση) περιόδου 2022 – 2023, θα πρέπει να προσέλθουν:

  • Για εγγραφή σε Βρεφικό Σταθμό (ηλικίες κάτω από δυόμιση ετών) Δευτέρα 05-09-2022.
  • Για εγγραφή σε Παιδικό Σταθμό (ηλικίες από δυόμιση έως τεσσάρων ετών) Τρίτη 06-09-2022

στα γραφεία του Πνευματικού Κοινωνικού Αθλητικού Κέντρου Δήμου Ι.Π.Μεσολογγίου (Αθ. Ραζή – Κότσικα 12,30200,Μεσολόγγι) από τις 9:00 το πρωί μέχρι τις 14:00 το μεσημέρι, μετα απαιτούμενα δικαιολογητικά (Εκτυπωμένο voucher, Αστυνομική Ταυτότητα,Αναγγελία πρόσληψης (Ε3) ή/και βεβαίωση εργοδότη για τις εργαζόμενεςμισθωτές μητέρες, Αποδεικτικό ΕΦΚΑ η/και έναρξη επιτηδεύματος η/καικαταστατικό εταιρίας για μητέρες ελεύθερες επαγγελματίες), για τηνενεργοποίηση του Voucher και την εγγραφή των παιδιών τους στους  ΔημοτικούςΠαιδικούς και βρεφικούς Σταθμούς Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου.

Σας ενημερώνουμε ότι για την εγγραφή σε Βρεφικό Σταθμό (ηλικίες μικρότερεςαπό δυόμιση ετών) θα δοθεί αυστηρά προτεραιότητα στις εργαζόμενες(αποδεικνυόμενα) μητέρες.Επίσης, οι μητέρες των παιδιών που φιλοξενήθηκαν στους Δημοτικούς Παιδικούς -Βρεφικούς Σταθμούς Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου μέσω της δράσης «ΕναρμόνισηΟικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής»  (2021-2022)   θα πρέπειυποχρεωτικά και άμεσα να τακτοποιήσουν τις εκκρεμότητές τους και να συμπληρώσουν, εφόσον μέχρι στιγμής δεν το έχουν  πράξει, την ειδική εφαρμογήτης ΕΕΤΑΑ για  το ερωτηματολόγιο εξόδου.Τα Βρέφη και τα Νήπια τα οποία θα ολοκληρώσουν την εγγραφή τους με τηνενεργοποίηση του Voucher και την υπογραφή της αντίστοιχης σύμβασης, θακληθούν να προσέλθουν στις Δομές από Δευτέρα 12-09-2022.


agriniostories