7 Φεβρουαρίου 2023

Μεσολόγγι 11/12 – Οι έξι αξόνες του ΣΥΡΙΖΑ

Την εξειδίκευση των έξι αξόνων
του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ, «Δικαιοσύνη παντού»
παρουσιάζει σε ημερίδα η ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Μεσολογγίου
την Κυριακή 11/12/2022 στις 18:00μμ

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αιτωλοακαρνανίας και η ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Μεσολογγίου διοργανώνουν την Κυριακή 11/12/2022 στις 18:00μμ στο Εργατικό κέντρο Μεσολογγίου ημερίδα θέμα: Δικαιοσύνη παντού – 6 Εθνικές προτεραιότητες

Στόχος των Ημερίδων που πραγματοποιεί πανελλαδικά ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι να συνομιλήσει με τις τοπικές κοινωνίες, εξειδικεύοντας τους έξι άξονες του προγράμματος του, όπως παρουσιάστηκαν στη ΔΕΘ 2022 από τον Αλέξη Τσίπρα.

Σε αυτό το πλαίσιο καλεί, αναφέρει η ανακοίνωση που εκδόθηκε για τη δημοσιοποίηση της εκδήλωσης,τις συνδικαλιστικές οργανώσεις, τους παραγωγικούς φορείς, τους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης, τους εκπροσώπους της κοινωνίας αλλά κυρίως τους πολίτες σε μια συζήτηση των αναγκών τους.

Σκοπός είναι η αδιαμεσολάβητη επαφή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με τη τοπική κοινωνία και η χαρτογράφηση των καθημερινών προκλήσεων που αυτή αντιμετωπίζει.

Καλεί επίσης σε αυτή τη διαδικασία ανταλλαγής ιδεών και θέσεων όλους τους πολίτες, ώστε να διαμορφωθεί μια νέα προοπτική για το μέλλον της χώρας.

«Θέλουμε τους πολίτες αρωγούς για το επόμενο βήμα για την Ελλάδα και για τον τόπο μας», καταλήγει η ανακοίνωση που εξέδωσε.

 

 

 

Φωτογραφία αρχείου

AgrinioStories