10 Ιουνίου 2023

Κωστίκογλου: Ασφαλής προορισμός η αγορά μας

Κωστίκογλου: «Η τοπική μας αγορά είναι ασφαλής προορισμός
και αυτό το έχουμε καταφέρει όλοι μαζί»

«Η τοπική μας αγορά είναι ασφαλής προορισμός», αναφέρει σε ανακοίνωση του ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου Σωκράτης Κωστίκογλου, σε μια προσπάθεια τόνωσης του τοπικής καταναλωτικής κίνησης κατά την εκπτωτική περίοδο. «Αυτό το έχουμε καταφέρει όλοι μαζί, υπογραμμίζει συνάδελφοι,εργαζόμενοι και καταναλωτές σε όλη τη διάρκεια της υγειονομικής κρίσης μέχρι σήμερα».

Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως ακολούθως:

«Φίλες και φίλοι καταναλωτές

Την Δευτέρα 10 Ιανουαρίου ξεκινούν οι τακτικές χειμερινές εκπτώσεις οι οποίες θα διαρκέσουν μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου.

Τα καταστήματα της τοπικής μας αγοράς και σε αυτή την εκπτωτική περίοδο και παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν λόγω της πανδημίας που διαρκεί σχεδόν δύο χρόνια μέχρι σήμερα , είναι προετοιμασμένα για να σας προσφέρουν μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές.

Μπορείτε να επισκεφτείτε τα καταστήματα της πόλης μας και να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας στηρίζοντας τις τοπικές μας επιχειρήσεις ,όπως άλλωστε κάνετε εδώ και πολλά χρόνια και σας ευχαριστούμε και  για την εμπιστοσύνη και για  την στήριξη σας.

Η τοπική μας αγορά είναι ασφαλής προορισμός και αυτό το έχουμε καταφέρει όλοι μαζί, συνάδελφοι,εργαζόμενοι και καταναλωτές σε όλη τη διάρκεια της υγειονομικής κρίσης μέχρι σήμερα,  τηρώντας με υποδειγματικό τρόπο τα υποχρεωτικά μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Κωστίκογλου Σωκράτης
Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου»