Με Κώστα Λύρο οι Παπαδογιώργος και Πασπαλιάρης

Με την «Δημιουργική Ανατροπή»
και τον Κώστα Λύρο
οι Διονύσης Παπαδογιώργος και Χρήστος Πασπαλιάρης

Διονύσης Παπαδογιώργος: «Ως κάτοικος της κοινότητας Αιτωλικού, γέννημα θρέμμα της λιμνοθάλασσας, με αγάπη για τον ιδιαίτερο και όμορφο τόπο μας και πίστη στις δυνατότητες του, μετά από πρόταση του Κώστα Λύρου αποφάσισα να συνταχθώ στη «Δημιουργική Ανατροπή»και να εργαστούμε μαζί για την επίτευξη καλυτέρων συνθήκων στην καθημερινότητα του Δήμου μας.

Η Δημιουργική ανατροπή υπό την καθοδήγηση του Κώστα Λύρου έχει την γνώση, τα σχέδια και το επιτελείο που μπορεί να κάνει τη διαφορά και να φέρει την ριζική αλλαγή στον τόπο αυτό. Σχέδια που αφορούν κάθε δημοτικό διαμέρισμα, κάθε πόλη και χωριό, κάθε γειτονιά του Δήμου μας. Το ποτάμι πλέον δεν γυρίζει πίσω, ο κόσμος αντιλαμβάνεται και ξεχωρίζει το εφικτό από τις πομπώδεις υποσχέσεις και θα πράξει το καλύτερο για τον τόπο μας στηρίζοντας τον Κώστα Λύρο».

 

 

Χρήστος Πασπαλιάρης: «Έχοντας διαχρονικά έντονο ενδιαφέρον για τα κοινά, την πρόοδο και το μέλλον αυτού του όμορφου τόπου και φυσικά της κοινότητας από την οποία προέρχομαι, τον Άγιο Θωμά, αποδέχθηκα την πρόταση του Κώστα Λύρουγια συνεργασία και συντάχθηκα στις τάξεις της «Δημιουργικής Ανατροπής».

Ο Κώστας Λύρος ένας άνθρωπος εργατικός, μεθοδικός και με μεγάλη πιστή στις δυνατότητες και τις προοπτικές του τόπου μας. Προσιτός, συνεργάσιμος και πάντα πρόθυμος να βοηθήσει είναι αδιαμφισβήτητα μια εξαιρετικήεπιλογή για το Δήμο μας. Άλλωστε στην θητεία που διένυσεαπέδειξε την ακεραιότητα του χαρακτήρα του και δημιούργησε τις βάσεις για έναν δήμο πιο λειτουργικό και σύγχρονο».

 

 

 


AgrinioStories