ΚΟΑ ΚΚΕ – Συγκεντρώσεις, συσκέψεις και εξορμήσεις

Πλούσιο πρόγραμμα βρίσκεται σε εξέλιξη
από την Κομ. Οργάνωση Αιτωλ/νίας του ΚΚΕ,
ενόψει της νέας εκλογικής μάχης στις 25 Ιούνη,
το οποίο περιλαμβάνει
συγκεντρώσεις, συσκέψεις, περιοδείες και εξορμήσεις.

Για να δυναμώσει ακόμα πιο πολύ η μοναδική λαϊκή αντιπολίτευση στην κυβέρνηση της ΝΔ, και τις συγκλίσεις ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ, απέναντι στο κοινό αντιλαϊκό πρόγραμμα όλων τους. Για «100% λαϊκή, μαχητική αντιπολίτευση! Πιο δυνατό ΚΚΕ, δυνατός ο λαός».

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΙΟΥΝΗ

9:30 πμ, ο Βασίλης Νικάκης, πρώην Διεθνής διαιτητής, γραμματέας του Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Αγρινίου και υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στην Λαϊκή Αγορά Αγίου Κωνσταντίνου στο Αγρίνιο.

10:30 πμ, η  Ειρήνη Κωνσταντακοπούλου, υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ και υποψήφια Δήμαρχος Αμφιλοχίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», θα περιοδεύσει στα καταστήματα εστίασης στην Αμφιλοχία.

1:30 μμ, η Ειρήνη Κωνσταντακοπούλου, θα επισκεφτεί και θα συνομιλήσει με εργαζόμενους της επιχείρησης «KNAUF».

7:30 μμ, η Σούλα Μπούρα, πρόεδρος του σωματείου Ιματισμού Αιτωλοακαρνανίας και υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, περιοδεία στην περιοχή Φιλελλήνων στο Αγρίνιο

7:30 μμ, ο Μάκης Αραβανής, παθολόγος, πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Αιτωλοακαρνανίας και  υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα μιλήσει σε σύσκεψη της ΚΟΒ ΕΒΕ Αγρινίου, στο Καφέ «Κύβος».

8:00 μμ, ο Βασίλης Νικάκης, θα μιλήσει σε σύσκεψη της ΚΟ Δυτικού Αγρινίου, στο καφενείο του Κώστα Τάκου, στη συνοικία Αγίου Δημητρίου Αγρινίου.

8:00 μμ, η ΚΟΒ Ναυπάκτου, θα περιοδεύσει στο Αντίρριο.

8:30 μμ, ο Σπύρος Κοτοπούλης, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων και υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα μιλήσει στο καφέ «Ευθυμίου», στην Παραβόλα.

ΤΡΙΤΗ 13 ΙΟΥΝΗ

10:30 πμ, η Σούλα Μπούρα, πρόεδρος του σωματείου Ιματισμού Αιτωλοακαρνανίας και υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει σε υπηρεσίες του Δήμου Αγρινίου και στα γραφεία της ΔΕΥΑΑ. Μαζί της, θα περιοδεύσει ο Τίμος Παπανικολάου, μέλος της ΕΟΕ της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ και υποψήφιος Δήμαρχος Αγρινίου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

10:30 πμ, η  Ειρήνη Κωνσταντακοπούλου, υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ και υποψήφια Δήμαρχος Αμφιλοχίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», θα περιοδεύσει στα καταστήματα εστίασης στην Αμφιλοχία.

11:00 πμ, η ΚΟΒ Ναυπάκτου, θα περιοδεύσει στις καφετέριες της Ναυπάκτου.

12 μ, η Αθηνά Κουτρούμπα, πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στη Ιδιωτική Εκπαίδευση στο νομό και υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στις υπηρεσίες καθαριότητας του Δήμου Αγρινίου. Μαζί της θα περιοδεύσει ο Τίμος Παπανικολάου, μέλος της ΕΟΕ της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ και υποψήφιος Δήμαρχος Αγρινίου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

1:30 μμ, η Σούλα Μπούρα, πρόεδρος του σωματείου Ιματισμού Αιτωλοακαρνανίας και υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα επισκεφθεί και θα συνομιλήσει με εργαζόμενους των επιχειρήσεων «GAEA» και «ΜΕΤΑΛΟΠΛΑΣΤΙΚΗ» στο Αγρίνιο.

3:00 μμ, ο Δημήτρης Φραγκούλης, στέλεχος του ΚΚΕ θα περιοδεύσει και θα συνομιλήσει με τους εργαζόμενους του εργοστασίου «ΚΑΛΑΣ» στο Μεσολόγγι.

4:00 μμ, ο Μάκης Αραβανής, παθολόγος, πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Αιτωλοακαρνανίας και υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, θα περιοδεύσει στην επιχείρηση «ΣΕΦΑΡ Σ.Π.Ε.», στο Αγρίνιο.

7:30 μμ, η Αθηνά Κουτρούμπα, θα μιλήσει σε συγκέντρωση της ΚΟ Τριχωνίδας στο καφέ «Apallou», στο Παναιτώλιο.

8:00 μμ, η Σούλα Μπούρα, θα μιλήσει σε σύσκεψη της ΚΟ Ανατολικού Αγρινίου, στην πλατεία Άρη Βελουχιώτη στο Αγρίνιο.

8:00 μμ, η ΚΟΒ Ναυπάκτου, θα περιοδεύσει στα χωριά Λυγιά, Ξηροπήγαδο και Δάφνη.

8:30 μμ, ο Μάκης Αραβανής, υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα μιλήσει σε συγκέντρωση της ΚΟ Αιτωλικού στην Κεντρική πλατεία Αιτωλικού.

ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΙΟΥΝΗ

06:45 πμ, ο Δημήτρης Ζαπαντιώτης, γραμματέας της ΚΟ Μεσολογγίου, θα περιοδεύσει στο εργοτάξιο του δήμου Μεσολογγίου και της ΔΕΥΑΜ και θα συνομιλήσει με τους εργαζόμενους.

7:00 πμ, ο Βασίλης Νικάκης, πρώην Διεθνής διαιτητής, γραμματέας του Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Αγρινίου και υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στις υπηρεσίες πρασίνου του Δήμου Αγρινίου. Μαζί του θα περιοδεύσει ο Τίμος Παπανικολάου, μέλος της ΕΟΕ της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ και υποψήφιος Δήμαρχος Αγρινίου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

11:00 πμ, η ΚΟΒ Ναυπάκτου, θα περιοδεύσει στις καφετέριες της Ναυπάκτου.

12 μ, ο Βασίλης Νικάκης, υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, θα επισκεφτεί και θα συνομιλήσει με εργαζόμενους της επιχείρησης «ΜΟΝ-ΑΜΙ» και «ΠΑΝΕΜΠΟΡΙΚΗ» στο Αγρίνιο.

7:30 μμ, ο Τίμος Παπανικολάου, μέλος της ΕΟΕ της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ και υποψήφιος Δήμαρχος Αγρινίου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», θα περιοδεύσει στα χωριά Κλεισορεύματα, Αγγελόκαστρο και Λυσιμαχία.

8:00 μμ, ο Σπύρος Κοτοπούλης, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων και υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα μιλήσει σε συγκέντρωση της ΚΟ Αμφιλοχίας, στην κεντρική πλατεία της πόλης. Θα χαιρετήσει, η  Ειρήνη Κωνσταντακοπούλου, υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ και υποψήφια Δήμαρχος Αμφιλοχίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

8:00 μμ, ο Δημήτρης Τζαβάρας, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ και Γραμματέας της Επιτροπή Περιοχής Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ, θα μιλήσει σε  συγκέντρωση των ΚΟ Αγρίνιου στην κεντρική πλατεία της συνοικία του Άγιου Κωνσταντίνου, στο Αγρίνιο. Θα ακολουθήσει μουσικό αφιέρωμα, από τους μουσικούς: Σωτήρη Γκεβεντζέ-φωνή, Νεκτάριο Αποστολιώτη-μπάσο, Κωνσταντίνο Στάθη-κιθάρα-μπουζούκι, Χριστίνα Κορκοντζέλου-πιάνο.

ΠΕΜΠΤΗ 15 ΙΟΥΝΗ

7:00 πμ, ο Τίμος Παπανικολάου, μέλος της ΕΟΕ της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ και υποψήφιος Δήμαρχος Αγρινίου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», θα περιοδεύσει στα τεχνικά συνεργεία του Δήμου Αγρινίου, στη Νεάπολη.

10:00 πμ, ο Βασίλης Νικάκης, πρώην Διεθνής διαιτητής, γραμματέας του Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Αγρινίου και υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στη Λαϊκή Αγορά, στην περιοχή του γηπέδου του Παναιτωλικού.

7:30 μμ, ο Τίμος Παπανικολάου, μέλος της ΕΟΕ της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ και υποψήφιος Δήμαρχος Αγρινίου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», θα περιοδεύσει στα χωριά Καλύβια και Δοκίμη.

8:00 μμ, η ΚΟΒ Ναυπάκτου, θα περιοδεύσει στη Δημοτική Ενότητα Χάλκειας.

8:30 μμ, η  Ειρήνη Κωνσταντακοπούλου, υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ και υποψήφια Δήμαρχος Αμφιλοχίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», θα περιοδεύσει στην Κεχρινιά.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΙΟΥΝΗ

9:00 πμ, η ΚΟΒ Αγίου Κωνσταντίνου Αγρινίου, θα περιοδεύσει στα super market της περιοχής.

7:30 μμ, η  Ειρήνη Κωνσταντακοπούλου, υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ και υποψήφια Δήμαρχος Αμφιλοχίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», θα περιοδεύσει στα χωριά Σαρδήνια και Αμπελάκι.

8:00 μμ, ο Μάκης Αραβανής, παθολόγος, πρόεδρος Ένωσης Νοσοκομειακών γιατρών του νομού, υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα μιλήσει σε συγκέντρωση των ΚΟ Αγρινίου στην Πλατεία Χατζοπούλου στο Αγρίνιο.

ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΙΟΥΝΗ

10:00 πμ, ο Νίκος Παπαναστάσης, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ και εκ νέου υποψήφιος, θα περιοδεύσει στα χωριά Κατούνα και Τρύφος.

10:00 πμ, ο Μάκης Αραβανής, θα περιοδεύσει στα καταστήματα και την κεντρική πλατεία στο Αγρίνιο.

8:00 μμ, η Πένυ Τριάντη, μέλος της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στην πλατεία Τρία φανάρια στη συνοικία του Αγίου Γεωργίου στο Αγρίνιο.

8:00 μμ, ο Νίκος Παπαναστάσης, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ και εκ νέου υποψήφιος, θα μιλήσει σε συγκέντρωση της ΚΟ Μεσολογγίου στην Κεντρική Πλατεία Μεσολογγίου.

8:30 πμ, η  Ειρήνη Κωνσταντακοπούλου, υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ και υποψήφια Δήμαρχος Αμφιλοχίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», θα περιοδεύσει στο χωριό Ανοιξιάτικο.

8:30 μμ, ο Μάκης Αραβανής, υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα μιλήσει σε συγκέντρωση της ΚΟ Ξηρομέρου στο Λιμάνι Αστακού.

8:30 μμ, ο Πάνος Σταθελάκης, Γραμματέας ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας και μέλος του ΓΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ, θα μιλήσει σε συγκέντρωση της ΚΟ Ακτίου-Βόνιτσας, στην πλατεία στο λιμάνι της Βόνιτσας.

ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΙΟΥΝΗ

10:00 πμ, ο Νίκος Παπαναστάσης, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ και εκ νέου υποψήφιος, θα περιοδεύσει στα χωριά Θύριο και Μοναστηράκι.


Τα ενυπόγραφα κείμενα που ανθολογούμε από το FB εκφράζουν τον συντάκτη τους,
χωρίς να συμπίπτουν κατ’ ανάγκη και εξ ολοκλήρου  με την άποψη μας

AgrinioStories