Κλιμάκια ΠΑΣΟΚ σε Λεπενού, Γαλατά, Ευηνοχώρι και Τρίκορφο

«Ψήφο στο ΠΑΣΟΚ
για σοβαρή αντιπολίτευση απέναντι στη ΝΔ»
Κλιμάκια του Κινήματος σε Λεπενού,
Γαλατά, Ευηνοχώρι και Τρίκορφο

Κλιμάκια του ΠΑΣΟΚ με επικεφαλής υποψήφιους βουλευτές του Κινήματος περιόδευσαν τις προηγούμενες μέρες, μεταξύ άλλων, σε Λεπενού, Γαλατά, Ευηνοχώρι και Τρίκορφο. Σε σχετική της ανάρτηση η Χριστίνα Σταρακά υπογραμμίζει τα εξής:

«Στην κάλπη της 25ης Ιουνίου η Ελλάδα έχει ανάγκη να δει να ολοκληρώνεται η πολιτική ανατροπή που ξεκίνησε στις 21 Μαΐου: να αποκτήσει ω χώρα την ισχυρή και αξιόπιστη αντιπολίτευση που χρειάζεται με τη σφραγίδα του ΠΑΣΟΚ. Μία σοβαρή προοδευτική δύναμη με προγραμματικό λόγο και ρεαλιστικές προτάσεις, η οποία θα σταθεί εμπόδιο στην παντοδυναμία της ΝΔ, θα είναι κάθε μέρα δίπλα στον πολίτη και θα αποτελέσει αύριο ουσιαστική και πλειοψηφική εναλλακτική διακυβέρνησης.

 Αυτό είναι το μήνυμα που επικοινωνούμε σε κάθε συμπολίτη μας, συνεχίζοντας να περιοδεύουμε ασταμάτητα όλη την Αιτωλοακαρνανία. Όπως στη Λεπενού, στην οποία βρεθήκαμε με τον Γιάννη Μουρτζιάπη, τον Γραμματέα της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Αιτωλοακαρνανίας Γιώργο Ζήσιμο και μέλη της Ν.Ε. Αλλά και σε Γαλατά, Ευηνοχώρι, Τρίκορφο, όπου περιοδεύσαμε με την Περσεφόνη Πιστιόλη, τον Γιώργο Κυριακόπουλο και μέλη της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Αιτωλοακαρνανίας και της Τ.Ο. Μεσολογγίου».  

 

 

 

 

 

 

 

 

 


AgrinioStories