3 Δεκεμβρίου 2021

Κλείνουν δρόμοι για τον αγώνα του Παναιτωλικού

Κλεισμένοι οι δρόμοι γύρω από το γήπεδο του Παναιτωλικού
από το μεσημέρι ως το απόγευμα αύριο

Η Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας εξέδωσε ανακοίνωση που αφορά στις προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ευρύτερη περιοχή του γηπέδου Παναιτωλικού, για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα Παναιτωλικός – ΑΕΚ, για αύριο Κυριακή 03/10/2021 στις 4:00 το απόγευμα.

Σύμφωνα με την απόφαση απαγορεύεται η στάθμευσης των οχημάτων, από τις 12.00 το μεσημέρι μέχρι μέχρι στις 7:00 το απόγευμα της Κυριακής, στους δρόμους: Δ. Σταϊκου (στο τμήμα από την συμβολή της με την οδό Προυσιωτίσσης μέχρι τη διασταύρωσή της με την οδό Ι.Ρίτσου), Βλοχού, Νικηταρά, Προυσιωτίσσης (από Βλαχοπούλου μέχρι Βλαχερνών) και της Πλατείας Παναιτωλικού, στο σημείο που διασταυρώνονται οι οδοί Βλοχού και Αχελώου.

Απαγορεύεται επίσης η κυκλοφορία όλων των οχημάτων  σε όλους τους παραπάνω δρόμους, σε όλο το μήκος της οδού Αχελώου, καθώς και στην οδό Καζαντζάκη με κατεύθυνση από Διαμαντή προς Αχελώου, από τις 13.00 έως 19.00 της Κυριακής 03/10/2021, για να διεξαχθεί με ασφάλεια ο προαναφερόμενος ποδοσφαιρικός αγώνας.

Τα χρονικά διαστήματα, των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων (απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης των οχημάτων & διακοπή της κυκλοφορίας), μπορεί να παραταθούν ή να μειωθούν και πέραν των καθορισμένων ωρών, καθώς και να μην εφαρμοσθούν, στα προκαθορισμένα σημεία, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες το επιβάλλουν, κατά την κρίση του Επικεφαλής των μέτρων τροχαίας.

 


AgrinioStories | Δελτίο Τύπου