27 Νοεμβρίου 2021

Κι ο δρόμος χάνεται πέρα… μακριά

Ένας δρόμος ατελείωτος

  • γράφει ο provocatorας

Αυτοί οι «γοργοί ρυθμοί» που διαπίστωσε χθες ο Λευκένας αδίτης Καββαθάς στην εξέλιξη των έργων του οδικού άξονα της Αμβρακίας έχουν αργήσει τόσο πολύ να ολοκληρώσουν το έργο, που ακόμα και όταν ολοκληρωθεί δεν θα το χαρακτηρίζουν με τίποτα.

Να πούμε εδώ ότι ο Θανάσης Καββαθάς είναι ο μοναδικός βουλευτής της Λευκάδας και ανήκει στην κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας.

Εξ ου και η αισιοδοξία και η ικανοποίηση.

Πάρτε κι εσείς μια τζούρα, γιατί είναι Κυριακή συννεφιασμένη και κάτι τέτοια αισιόδοξα τα απαιτεί η σημερινή αργία.

 

 

 

 

«Με μεγάλη ικανοποίηση», λέει ο Θανάσης,  «διαπίστωσα τη μεγάλη πρόοδο και εξέλιξη του έργου της Αμβρακίας, που θα συνδεθεί με την Ιονία Οδό.  Προχωρά επίσης με γοργούς ρυθμούς και η παράκαμψη της Αμφιλοχίας. Το καλοκαίρι θα δοθούν στην κυκλοφορία. Η πρόσβαση στη Λευκάδα διευκολύνεται. Προχωράμε μπροστά με έργα».

Καμία δευτερεύουσα πρόταση. Κανένα «επειδή», «εφ’ όσον», «ως εκ τούτου»… Καμία αναστολή. Ο λόγος «πάει ντουγρού», όπως θα πηγαίνουν κάποτε και τα αυτοκίνητα από την Ιόνια, στο Ιόνιο.

Και μη μου πείτε ότι είναι «μακέτο» αυτό το έργο, γιατί δεν ξέρετε πόσο καθυστέρησε να φτάσει στη Λευκάδα φωτογραφίζοντας το ο βουλευτής.

Απολαύστε λοιπόν, χωματουργικές εργασίες και οψόμεθα ο δρόμος.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


AgrinioStories | Προβοκάτορες όλων των χωρών εκτονωθείτε

Περιμένουμε και τις δικές σας προβοκάτσιες στο: info@agriniostories.gr
(Ονόματα δε λέμε, προσωπικότητες δεν θίγουμε)