2 Οκτωβρίου 2022

Κι άλλο Fuel Pass… για μποναμά

Fuel Pass 3: Στο τραπέζι
νέο «χριστουγεννιάτικο» επίδομα βενζίνης

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι αιτήσεις για το Fuel Pass 2 ωστόσο, η Κυβέρνηση, όπως όλα δείχνουν έχει το βλέμμα της ήδη σε ένα Fuel Pass 3 με διάρκεια από Οκτώβριο έως και τον Δεκέμβριο 2022. Σε λειτουργία είναι από χθες 1η Αυγούστου η πλατφόρμα μέσω του vouchers.gov.gr για το Fuel Pass 2. Αιτήσεις μπορούν να υποβάλουν σήμερα Τρίτη οι πολίτες που ο ΑΦΜ τους λήγει σε 4, 5, 6 και 7.

Πρόκειται για τη δεύτερη επιδότηση για τα καύσιμα αφορά τους μήνες Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο και οι δικαιούχοι θα έχουν ακριβώς έναν μήνα στη διάθεσή τους για να κάνουν την αίτηση. Η υποβολή των αιτήσεων λήγει την 1η/9/2022.

Χριστουγεννιάτικο Fuel Pass 3

Νέο πακέτο μέτρων έρχεται το Φθινόπωρο σε μια προσπάθεια να στηριχθούν τα νοικοκυριά από το κύμα της ακρίβειας που χτυπά ανελέητα τα νοικοκυριά.

Στο πλαίσιο αυτό το Μαξίμου γράφει και σβήνει με τα νέα μέτρα να αναμένεται να ανακοινωθούν στη ΔΕΘ. Ένα από τα μέτρα που έχουν πέσει στο τραπέζι είναι και η επιμήκυνση του Fuel Pass ώστε να καλύψει και τους μήνες μέχρι και τα Χριστούγεννα, δηλαδή Οκτώβριο, Νοέμβριο και Δεκέμβριο 2022.

Τα ποσά ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστό αν θα είναι αυξημένα όπως στο Fuel Pass 2 με διευρυμένα κριτήρια και δικαιούχους ή αν θα είναι πιο κοντά στα πρότυπα του Fuel Pass 1 και αυτό θα εξαρτηθεί από το ύψος των τιμών της βενζίνης προς τα μέσα Σεπτεμβρίου που θα κλειδώσουν και τη νέα επιδότηση καυσίμων.

 

Πηγή


AgrinioStories