5 Οκτωβρίου 2022

Κατερίνα Κιτσάκη: Νοιώθουμε δικαιωμένες

Κατερίνα Κιτσάκη: Νοιώθουμε δικαιωμένες.
Καταδικάστηκε για όλες τις πράξεις τις οποίες κατηγορούνταν

Αμέσως μετά το πέρας της δίκης του ιερέα από το Αγρίνιο που καταδικάστηκε για όλες τις πράξεις που κατηγορούνταν (ΕΔΩη δικηγόρος των κοριτσιών, Κατερίνα Κιτσάκη, φανερά ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα και έχοντας στην αγκαλιά της τα δύο κορίτσια που είχαν το θάρρος να φτάσουν μέχρι το δικαστήριο και να καταθέσουν, δήλωσε στο lefkadapress:

«Ο κατηγορούμενος με ομόφωνη απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Λευκάδας καταδικάστηκε για όλες τις πράξεις τις οποίες κατηγορούνταν. Καταδικάστηκε για την κατοχή πορνογραφικού υλικού ανηλίκων, για βιασμό κατά συρροή ανηλίκων και για την τέλεση της πράξης της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια κατά συρροή.

Νοιώθουμε δικαιωμένες .

Οι εντολείς μου βρήκαν το θάρρος και τη δύναμη να καταγγείλουν όλα όσα είχαν περάσει αυτά τα χρόνια από τον κατηγορούμενο , είχαν εμπιστοσύνη στους θεσμούς και τη δικαιοσύνη στην οποία και απευθυνθήκαμε. Νοιώθουμε πλήρως δικαιωμένες από το αποτέλεσμα και χαιρόμαστε επίσης που θα διαβιβαστεί η δικογραφία στην εισαγγελία του Αγρινίου για τη διερεύνηση των τυχόν εγκλημάτων που έχουν γίνει και κατά των υπολοίπων κοριτσιών του λεγόμενου κοινοβίου.

Είναι μία απόφαση που δικαιώνει όχι μόνο τα θύματα αλλά δικαιώνει όλα τα ανήλικα παιδιά που έχουν υποστεί κακοποίηση , που καταφεύγουν στη δικαιοσύνη και ζητάνε τη δικαίωση , την τιμωρία του δράστη αλλά και τη δημιουργία ενός ασφαλούς περιβάλλοντος για την προστασία τους.»

 


AgrinioStories | Πηγή