26 Νοεμβρίου 2022

Ίνα Καραγέωργου: «Xεριών Εργartρία» από 27/2

Εικαστική έκθεση της Ίνας Καραγέωργου
στο Κτίριο Χρυσόγελου στο Μεσολόγγι

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού & Τουρισμού, Νίκος Κοροβέσης, πρόκειται να εγκαινιάσει  την έκθεση «Xεριών Εργartρία»  της Ινας Καραγεώργου στο Κτίριο Χρυσόγελου, την  Κυριακή, 27 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 7.30 μ.μ.

Η διοργάνωση της εικαστικής έκθεσης της Ίνας Καραγέωργου από την  Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας έχει στόχο να αναδείξει ένα πρωτότυπο εικαστικό έργο μέσω των δημιουργιών που έπλασε η καλλιτέχνης, αλλά και να συμβάλλει στη μεγιστοποίηση του Πολιτιστικού αποτυπώματος, συνδυάζοντας καινοτομία και ποιότητα. Αποστολή της είναι  να προβάλει και να αναδείξει την πολιτιστική κληρονομιά, ενισχύοντας την αισθητική παιδεία στην τοπική κοινωνία.

Όπως αναφέρει ο Αντιπεριφερειάρχης «με ποιοτικές συνεργασίες σκοπεύουμε να αναδείξουμε κάθε πολιτιστική πτυχή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.  Η έκθεση της Ίνας Καραγέωργου αποτελεί το επισφράγισμα της πρόθεσης του Τομέα Πολιτισμού να δώσει βήμα στους καλλιτέχνες να εκφραστούν».

Η παρουσίαση της έκθεσης θα πραγματοποιηθεί από τη συνεργάτιδα του Τομέα Πολιτισμού της Π.Δ.Ε.-Π.Ε. Αιτ/νίας Σοφία Λαναρά, η αφήγηση από τον εκπαιδευτικό Δημήτριο Δραγκανά, η μουσική επιμέλεια από τον μουσικό Δημήτριο Μανωλάτο και την Ομάδα του.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως 31 Μαρτίου 2022 και θα λειτουργεί τις καθημερινές, Δευτέρα έως Παρασκευή, όπως και Κυριακή κατά τις ώρες 10.30- 13.30, με την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων του ΕΟΔΥ για την αποφυγή διάδοσης της covid-19.

 

 


AgrinioStories