26 Νοεμβρίου 2022

H Florence + The Machine με νέο single: «King»

Το νέο της single με τίτλο “King”
κυκλοφόρησε και επίσημα η Florence + The Machine.

Το κομμάτι αποτελεί το πρώτο single για τον follow-up του High As Hope του 2018, ενώ το επίσημο video clip σκηνοθέτησε η Αμερικανίδα σκηνοθέτις και φωτογράφος, Autumn de Wilde.

«Ως καλλιτέχνις, δεν σκεφτόμουν ποτέ για το φύλο μου τόσο πολύ. Μόλις τώρα άρχισα να το επεξεργάζομαι. Ήμουν όσο καλοί ήταν και οι άντρες (καλλιτέχνες) και κάθε φορά έβγαινα έξω και ήμασταν το ίδιο. Όμως τώρα, σκέφτομαι το ότι είμαι μια γυναίκα στα 30s της και σκέφτομαι και το μέλλον… Ξαφνικά νιώθω μια διάλυση της ταυτότητάς μου και των πόθων μου. Ότι το να είμαι μια performer, αλλά και να θέλω ταυτόχρονα μια οικογένεια, ίσως να μην είναι τόσο απλό για μένα όσο για τους άνδρες συναδέλφους μου» δήλωσε η Florence Welsh σχετικά με το νέο single.

Η ίδια συμπλήρωσε: «Είχα διαμορφώσει τον εαυτό μου βασισμένη σχεδόν απόλυτα σε άνδρες performers, και για πρώτη φορά ένιωσα έναν τοίχο να ορθώνεται ανάμεσα σε εμένα και τα είδωλά μου, καθώς για πρώτη φορά έπρεπε να πάρω αποφάσεις που αυτοί δεν χρειάστηκε να πάρουν ποτέ».

Ο νέος δίσκος της Welsh και του συγκροτήματός της δεν γνωρίζουμε ακόμη επίσημα πότε θα κυκλοφορήσει. Πρόκειται για την πρώτη κυκλοφορία της μετά το τραγούδι “Call Me Cruella”, το οποίο και ακούστηκε στην ταινία της Disney, Cruella.

 


AgrinioStories