Γκαλερί Τύρβη 7-20/5: «Running to Nowhere»

Μεσολόγγι – Γκαλερί «Τύρβη»
«Running to Nowhere», της Christina Simons

Το Σάββατο 7 Μαΐου 2022 στις 8:00 μ.μ., η γκαλερί «Τύρβη», θα πραγματοποιήσει τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας της Christina Simons, με τίτλο “Running to Nowhere“. Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 7 Μαΐου έως και στις 20 Ιουνίου 2022.

Με πάθος για δικαιοσύνη και ανάγκη για να παρατηρεί, η βραβευμένη διεθνής φωτογράφος ντοκιμαντέρ Christina Simons παρέχει βασικά σχόλια για τα άγνωστα ζητήματα, τα μέρη και τις πτυχές αυτού του κόσμου. Η δουλειά της έχει εκτεθεί σε όλη την Αυστραλία, τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Αγγλία, την Ισπανία, τη Ρωσία και το Μεξικό.

Έχει καταγωγή εν μέρει Ισλανδική και εν μέρει Αμερικανίδα, η Christina ζει στην Αυστραλία ως αληθινή πολίτης του κόσμου και μιλά πολλές γλώσσες. Έχοντας εργαστεί στον κλάδο των εικαστικών τεχνών για περισσότερα από είκοσι πέντε χρόνια, είναι μια δεξιοτέχνης της εικόνας.

Η δουλειά της διασχίζει πολλά ενδιαφέροντα, όπως ταξίδια, τρόπο ζωής και πορτραίτο και εκπροσωπείται σε εκδόσεις όπως, οι New York Times, The Guardian UK και η δουλειά της με πολλές ΜΚΟ όπως η Medicines Sans Frontiers και η UNICEF.

Για την τελευταία της ατομική έκθεση και τη πολυβραβευμένη σειρά «Running to Nowhere», η Χριστίνα ξεκίνησε ένα εικαστικό ταξίδι για να κυνηγήσει και να αποκαλύψει το «γιατί;» της προσφυγικής κρίσης της Κεντρικής Αμερικής.

 

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: Γκαλερί «Τύρβη»
ΧΩΡΟΣ: Γκαλερί «Τύρβη»
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ελ. Βενιζέλου 20, Μεσολόγγι
ΕΓΚΑΙΝΙΑ: 7 Μαΐου 2022, στις 8:00 το απόγευμα
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 7 Μαΐου έως και 20 Ιουνίου 2022
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: Καθημερινά (εκτός Κυριακής και Δευτέρας)
                                        από τις 11:00 το πρωί έως τη 1:30 το μεσημέρι
και από τις 6:00 έως τις 9:00 το απόγευμα
ΕΙΣΟΔΟΣ: Ελεύθερη για το κοινό
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2631024141 – tyrveegallery@gmail.com

 


AgrinioStories