28 Σεπτεμβρίου 2022

Γ. Τριανταφυλλάκης: «Με Παιδεία και Γνώση…»

Γιάννης Τριανταφυλλάκης: «Με Παιδεία και Γνώση
αλλάζουν οι κοινωνίες, πάνε μπροστά και προοδεύουν».

«Άλλη μία σχολική χρονιά ξεκινά σήμερα Δευτέρα με όνειρα, με στόχους και προσδοκίες για τις μαθήτριες και τους μαθητές του Δήμου Ξηρομέρου και θέλω να ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου, προς όλη την σχολική κοινότητα, να έχουμε μία καλή σχολική χρονιά με υγεία πάνω απ’ όλα και αφήνοντας πίσω τις δύο προηγούμενες χρονιές με το κορονοϊό και τα ασφυκτικά περιοριστικά μέτρα, που επηρέασαν τις ζωές όλων μας», αναφέρει σε μήνυμά του ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης για την σημερινή ημέρα, της έναρξης των σχολείων.

«Οι σχολικές μονάδες του Δήμου Ξηρομέρου, με μέριμνα των Σχολικών Επιτροπών και πάντα σε άριστη συνεργασία με τις διευθύνσεις όλων των σχολείων, είναι πανέτοιμες να ξεκινήσουν την λειτουργία τους.

Σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς θα είμαστε συνεχώς παρόν και δίπλα στα σχολεία μας, να λύνουμε συνεργατικά με την συμμετοχή της σχολικής κοινότητας, κάθε πρόβλημα που θα παρουσιαστεί, πράττοντας απλά το καθήκον μας.

Νέα σχολική χρονιά, νέα όνειρα, νέα μάθηση, νέα ελπίδα, δίνοντας Παιδεία και Γνώση στη νεολαία του τόπου μας, που είναι το μεγαλύτερο κεφάλαιο που διαθέτουμε.

Με Παιδεία και Γνώση αλλάζουν οι κοινωνίες, πάνε μπροστά και προοδεύουν.

Καλή νέα αρχή σε όλους!!»

 


AgrinioStories