«Φορτώνει» ο Νεκτάριος Φαρμάκης…

Και δεν «φορτώνει» τώρα,
«φορτώνει» από τα τέλη του Μάη

Κώστας Δαουτίδης, Γιάννης Σύψας,  Βαγγέλης Σακκάς,  Λεωνίδας Δανιάς και Φώτης Σκληρός, προς το παρόν οι υποψήφιοι με τον συνδυασμό «Όλα από την Αρχή» στην Αιτωλοακαρνανία.

Και ενώ οι συζητήσεις προχωρούν, όλο και πληθαίνουν οι πληροφορίες για ακόμα πιο «ηχηρά» ονόματα που έχουν ήδη κλείσει και αναμένεται η ανακοίνωσή τους τις επόμενες μέρες.

Ανάμεσά τους και ο Διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, Νίκος Κατσακιώρης, ο οποίος σύμφωνα με αξιόπιστη πηγή θα συνεργήσει και σε αυτή την εκλογική διαδικασία μαζί με τον σημερινό Περιφερειάρχη της Δυτικής Ελλάδας.

Να θυμίσουμε στο σημείο αυτό, ότι ο κ. Κατσακιώρης στις προηγούμενες εκλογές υπήρξε ο εκπρόσωπος της παράταξης του Νεκτάριου Φαρμάκη και ως διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου των Ιωαννίνων αρκετές φορές «στάθηκε» με ενέργειες και πρωτοβουλίες του στο πλευρό και των δύο νοσοκομείων της Αιτωλοακαρνανίας την δύσκολη περίοδο της πανδημίας και όχι μόνο.

Ο Νίκος Κατσακιώρης είναι σίγουρα μια σημαντική και στιβαρή σταθερά, η οποία διακρίνεται όχι μόνο για τη δυναμική της παρουσία αλλά και για την διείσδυσή της σε χώρους πέραν της κομματικής της ταυτότητας.

 

Lef.T.


AgrinioStories