Φιλ/κή Ετ. Αγρινίου: ΕΣ Έκθεση «Αγρίνιο 2022»

Φιλοτελικής Εταιρείας Αγρινίου:
Διοργάνωση της Εθνικής Συναγωνιστικής Έκθεσης «Αγρίνιο 2022»

Στο πλαίσιο του εορτασμού των 50 ετών ίδρυσης της Φιλοτελικής Εταιρείας Αγρινίου το Δ.Σ ανακοινώνει την διοργάνωση της Εθνικής Συναγωνιστικής Έκθεσης «Αγρίνιο 2022» από 5 έως και 12 Νοεμβρίου 2022 στον εκθεσιακό χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου της Παλαιάς Δημοτικής Αγοράς. Η Έκθεση θα πραγματοποιηθεί υπό την Αιγίδα της Ελληνικής Φιλοτελικής Ομοσπονδίας (Ε.Φ.Ο), με την υποστήριξη του Δήμου Αγρινίου και των Ελληνικών Ταχυδρομείων.

Η Έκθεση θα φιλοξενήσει βραβευμένα διεθνώς καθώς και νέα εκθέματα που αναφέρονται στην ιστορική διαδρομή του Ελληνισμού τόσο σε εθνικό όσο και σε τοπικό επίπεδο.

Στόχος της Οργανωτικής Επιτροπής της Έκθεσης καθώς και της Φ.Ε. Αγρινίου είναι η Έκθεση (Αγρίνιο 2022) να αποτελέσει ένα πολιτιστικό γεγονός πανελλαδικής εμβέλειας που μέσω του φιλοτελισμού θα προσφέρει στους επισκέπτες σπάνιες ματιές στον πολιτισμό και την ιστορία.

Σύντομα θα ακολουθήσει ανακοίνωση συνεργασιών με θεσμικούς και πολιτιστικούς φορείς με σκοπό την ενίσχυση του πολιτιστικού αποτυπώματος της  «Αγρίνιο 2022».

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος | Ο Γραμματέας
Σκαρμούτσος Ιωάννης | Αγγελόπουλος Νικόλαος

 


AgrinioStories