8 Αυγούστου 2022

Εξάρχεια: Βίντεο με άνδρα των ΜΑΤ να σπάει τζαμαρία

Εξάρχεια: Βίντεο – ντοκουμέντο με άνδρα των ΜΑΤ να σπάει τζαμαρία σε μαγαζί και να φωνάζει “είμαι τρελός”

Σε αυτό φαίνονται άνδρες των ΜΑΤ να «πολιορκούν» ένα κατάστημα στα Εξάρχεια. Μέσα είναι κλεισμένοι πελάτες και εργαζόμενοι, που φωνάζουν έντρομοι.

Ένας από αυτούς λοιπόν κατέγραψε έναν άνδρα των ΜΑΤ να σπάει το τζάμι του μαγαζιού. Ένας από τους ανθρώπους κλείστηκαν μέσα τον ρωτά “είσαι τρελός;” για να πάρει την απάντηση “τρελός είμαι ναι”.

 

 

Υπενθυμίζεται πως τα επεισόδια σημειώθηκαν στα Εξάρχεια το μεσημέρι της Τρίτης, όταν αστυνομικές δυνάμεις με χημικά διέλυσαν συγκέντρωση αναρχικών.

Άνδρες των ΜΑΤ έκαναν χρήση χημικών ενώ προχώρησαν και σε προσαγωγές.

Σύμφωνα με την εκδοχή της ΓΑΔΑ, οι συγκεντρωμένοι κατευθύνθηκαν προς την οδό Σόλωνος, όπου ξαφνικά επιτέθηκαν με πυροσβεστήρες, καρέκλες και άλλα αντικείμενα στις αστυνομικές δυνάμεις και οι οποίες τους απώθησαν.

Αμέσως μετά, σύμφωνα με την ΓΑΔΑ, άτομα που είχαν συγκεντρωθεί στο ύψος της οδού Ζωοδόχου Πηγής, επιτέθηκαν σε αστυνομικούς, οι οποίοι, επίσης, τους απώθησαν.

Τα άτομα αυτά διαλύθηκαν προς διάφορες κατευθύνσεις. Από τις συγκεκριμένες επιθέσεις τραυματίστηκαν πέντε αστυνομικοί και συνελήφθησαν έξι άτομα, όπως αναφέρει η αστυνομία.

Όσον αφορά τα επεισόδια στην οδό Πατησίων έξω από την πρώην ΑΣΟΕΕ, στην Πατησίων, η ΓΑΔΑ σημειώνει σε ανακοίνωσή της, ότι στις 15.30, «ομάδα 20-30 ατόμων τοποθέτησαν στην οδό Πατησίων, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πατήσια, μπροστά από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, κάδους, ζαρντινιέρες, καρέκλες, ξύλα και άλλα αντικείμενα και διέκοψαν την κυκλοφορία των οχημάτων».

 


AgrinioStories | Πηγή

1 thought on “Εξάρχεια: Βίντεο με άνδρα των ΜΑΤ να σπάει τζαμαρία

Comments are closed.