10 Δεκεμβρίου 2022

ΕΣΜεσ: Διαμαρτυρία για τη μετακίνηση νοσοκόμας

Έντονη διαμαρτυρία του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεσολογγίου (ΕΣΜεσ)
για την «μετακίνηση» της νοσοκόμας στο νοσοκομείο Αγρινίου

Με επιστολή της προς τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ, κ. Γιάννη Καρβέλη, ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Μεσολογγίου κατέθεσε την «έντονη διαμαρτυρία» του , για «τη μετάθεση μιας εκ των νοσηλευτριών της κλινικής COVID-19 του Γενικού Νοσοκομείου Μεσολογγίου σε θέση διοικητικού υπαλλήλου στο νοσοκομείο του Αγρινίου»

Ολόκληρη η επιστολή έχει ως ακολούθως:

ΠΡΟΣ:
Διοικητή 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη
Αξιότιμε κ. Καρβέλη,

Η Διοίκηση του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεσολογγίου πληροφορήθηκε πρόσφατα τη μετάθεση μιας εκ των νοσηλευτριών της κλινικής COVID-19 του Γενικού Νοσοκομείου Μεσολογγίου σε θέση διοικητικού υπαλλήλου στο νοσοκομείο του Αγρινίου.

Σας καταθέτουμε την έντονη διαμαρτυρία μας για το γεγονός αυτό, το οποίο αποδυναμώνει περαιτέρω τη στελέχωση του νοσοκομείου Μεσολογγίου εν καιρώ πανδημίας, με αποτέλεσμα την υποβάθμιση των ιατρικών υπηρεσιών που παρέχονται στους δημότες της πόλης μας.

Μετά λύπης μας παρατηρούμε να τηρούνται δύο μέτρα και δύο σταθμά όσον αφορά τη στελέχωση του νοσοκομείου Μεσολογγίου, καθώς πριν από λίγες μόλις εβδομάδες, νοσηλεύτρια με καταγωγή από το Μεσολόγγι είχε ζητήσει τη μετάθεσή της από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου – και μάλιστα όχι σε διοικητική θέση, αλλά σε αντίστοιχο νοσηλευτικό πόστο -, χωρίς το αίτημά της να γίνει δεκτό από την 6η ΥΠΕ. Δυστυχώς, η συντοπίτισσά μας έχασε τη ζωή της σε τραγικό αυτοκινητιστικό δυστύχημα κατά την επιστροφή της στο Μεσολόγγι μετά το τέλος της νυχτερινής της βάρδιας.

Παρακαλούμε για τις άμεσες ενέργειές σας επί του ζητήματος.

 ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ | Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ | ΜΑΡΙΑ ΠΛΑΣΤΗΡΑ

 


AgrinioStories