Εργασίες αποκατάστασης στην Αγρινίου – Καρπενησίου

Ξεκίνησαν οι εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος,
στην Ε.Ο Αγρινίου – Καρπενησίου στο ύψος της Νερομάνας

Στην εγκατάσταση του εργολάβου στην επαρχιακή οδό Αγρινίου Καρπενησίου στο ύψος της Νερομάνας  παρέστη σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Έργων Θανάσης Μαυρομμάτης. Το εν λόγω σημείο είχε πληγεί μετά από τις καταστροφικές πλημμύρες του περασμένου έτους και κινήθηκαν άμεσα οι διαδικασίες για την εξασφάλιση της χρηματοδότησης.

«Τα χρήματα εξασφαλίστηκαν τον Ιούλιο και σήμερα ο εργολάβος ξεκίνησε την αποκατάσταση του δρόμου. Η σωστή χρήση της δυνατότητας που μας δίνει ο νομοθέτης σε κατεπείγουσες περιπτώσεις όπως αυτή έχει σαν αποτέλεσμα την υλοποίηση των παρεμβάσεων το συντομότερο δυνατό. Στην κριτική εμείς απαντάμε με νομιμότητα και έργα», δήλωσε ο κ. Μαυρομμάτης.

 

 

Στη συνέχεια ο κ. Μαυρομμάτης μαζί με τον Δήμαρχο Αγρινίου, Γιώργο Παπαναστασίου τον Αντιδήμαρχο Προγραμματισμού, Πολεοδομία και Πολιτικής Προστασίας, Μίμη Σκορδόπουλο και τον Προϊστάμενο του Τμήματος Συγκοινωνιακών Έργων Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, Παναγιώτη Κιτσοπάνο, επισκέφθηκαν σημεία του χωριού για τα οποία, μετά από σχετικά αιτήματα των κατοίκων, ζητήθηκε η πιθανή συνδρομή της Περιφέρειας στην αποκατάσταση της παροχέτευσης των Όμβριων Υδάτων.

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα οι εργασίες αποκατάστασης στην Νερομάνα αναμένεται να ολοκληρωθούν εντός εξαμήνου.

 


AgrinioStories