Ελληνίς 5/9 – Συναυλία με τη Μελίνα Κανά

Συναυλία με τη Μελίνα Κανά
Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2022
Δημοτικός Κινηματογράφος «Ελληνίς», ώρα 9:30 μ.μ.

Η Μελίνα Κανά το φετινό καλοκαίρι έρχεται ανανεωμένη με τον καινούργιο δίσκο ‘’Σπίθα’’ σε μουσική του Θέμη Καραμουρατίδη,την ήδη αγαπημένη ‘’Παλιά Πληγή’’του «Σασμού» σε στίχους Γιάννη Κότσιρα και μουσική Νίκου Τερζή αλλά και με τα πολυτιμότερα τραγούδια  της δισκογραφίας της παρέα με κλασσικά τραγούδια του ελληνικού πενταγράμμου.

Τραγούδια από τις συνεργασίες με το Θανάση Παπακωνσταντίνου και το Σωκράτη Μάλαμα, μέχρι τις επιλογές κλασσικών επιτυχιών που όρισαν το ελληνικό τραγούδι.

Πάντα δυναμική και συνάμα τρυφερή η Μελίνα, αγγίζει τους προβληματισμούς μας και μας δίνει μετην ερμηνεία και τη σκηνική της παρουσία την ευκαιρία, για δυόμιση ώρες να αφήσουμε πίσω τηνκαθημερινότητα και τα άγχη της. Μαζί της στη σκηνή ο Αλέξανδρος Κτιστάκης.Ο Αλέξανδρος Κτιστάκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λάρισα και  ξεκίνησε να ασχολείται με τη μουσική σε ηλικία 12 χρονών.

Από το 2012 ασχολείται με τη μουσική σύνθεση για το θέατρο , το 2013 έως το 2018 ήταν μέλος της μπάντας του Θανάση Παπακωνσταντίνου ως τεχνικός σκηνής και ερμηνευτής και παράλληλα ξαναξεκίνησε να γράφει τραγούδια, μιας και όσα λίγα είχε φτιάξει στην μετεφηβική του ηλικία, μια μέρα απλώς τα πέταξε. Αυτή την περίοδο ηχογραφεί τον πρώτο προσωπικό του δίσκο.

Στην παράσταση μαζί τους ο Γιώργος Παχής στο μπουζούκι και στο λαούτο, ο Ευάγγελος Τσιμπλάκης στα κρουστά, ο Κωνσταντίνος Σηφάκης στο μπάσο, ο Εύρος Βοσκαρίδης στο βιολί και ο Χρυσόστομος Καραντωνίου στις κιθάρες και στην ενορχήστρωση του προγράμματος.

 

 


AgrinioStorie