7 Δεκεμβρίου 2022

Με Δύναμη και Υγεία από το Παναιτώλιο

Φόρτσα Παναιτώλιο!!!
Είναι κάτι νέα όμως, όλο σφρίγος και υγεία,
που σου… κόβουν την ανάσα και σε γεμίζουν με ελπίδα.

  • γράφει ο provocatorας

«Την Πέμπτη 6 Οκτώβρη συνήλθαν σε συνεδρίαση τα μέλη της επιτροπής αγώνα για την υγεία για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα:

Θέμα 1ο: διεύρυνση του ονόματος της επιτροπής υγείας.
Θέμα 2ο: αγωνιστικές κινητοποιήσεις για όλα τα θέματα που ταλανίζουν το λαό και τη νεολαία» , λένε οι ειδήσεις από το Παναιτώλιο. (Panaitolio News https://panaitolionews.blogspot.com/)

«Για το πρώτο θέμα», λέει, «έγινε εκτενής διαλογική συζήτηση και τοποθέτηση του κάθε μέλους ξεχωριστά». Με άλλα λόγια, «πήγαν οι προτάσεις σύννεφο». Τελικά η κουβέντα και ο πλούσιος διάλογος έφερε αποτέλεσμα… Και το όνομα αυτής: «Επιτροπή υγείας και αλληλεγγύης».

Στη συνέχεια, συνεχίζει η είδηση, «έγινε αναφορά των προβλημάτων και δυσκολιών του λαού και της νεολαίας όπως: ακρίβεια, φτώχεια, ενέργεια, τοπικά προβλήματα και η επιτροπή αποφάσισε να ασχοληθεί με τα προβλήματα αυτά εκτενώς προβάλλοντάς τα και κάνοντας προτάσεις για τη λύση τους».

Να μην περιμένουμε αγώνες, δηλαδή, παρά μόνο προτάσεις για λύσεις.

Ωραία… Έχουμε να περιμένουμε….

 

Υ.Γ. 1. Κι έτσι όπως έψαχνα φωτογραφία γι΄αυτή την προβοκάτσια, η google μου αποκάλυψε μια φωτογράφιση της κ. Μαίρης Ιορδανοπούλου (αθλήτριας του body building με συμετοχές και διακρίσεις σε αγώνες στην Ελλάδα και το εξωτερικό), η οποία κατά την διαμονή της στο Αγρίνιο, τέλη Αυγούστου του 2014, πραγματοποίησε φωτογράφηση στο Παναιτώλιο με τα άλογα του Ιππικού Ομίλου Παναιτωλίου (Δείτε περισσότερα ΕΔΩ)… Και επειδή αυτού του είδους τα προβλήματα με τα οποία ασχολήθηκε η επιτροπή απιατούν αποφασιστικότητα και σφρίγος στην αντιμετώπισή τους, ας ρίξουμε  μια ματιά στον τρόπο με τον οποίο, η κ. Ιορδανοπούλου, ιππεύει τα ντόπια άλογα και ας μιμηθούμε την τεχνική με την οποία οφείλουμε να τιθασεύσουμε τα προβλήματα, πριν αυτά μας πετάξουν κάτω… και μας ποδοπατήσουν αλύπητα.
Υ.Γ. 2. Προβοκάτορες όλων των Κοινοτήτων και των Ενοριών εκτονωθείτε.

AgrinioStories