5 Δεκεμβρίου 2022

Δομνίστα Ευρυτανίας 28/10 – Γιορτή Τσίπουρου

Ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος Δομνίστας οργανώνει
στις 28, 29 και 30 του Οκτωβρίου
ένα πλούσιο 3μερο γλέντι Τσίπουρου στην πλατεία του χωριού

Στη Δομνίστα Ευρυτανίας θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη γιορτή τσίπουρου (17 η φέτος!!) το 3ημερο της 28ης Οκτωβρίου. Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν δωρεάν άφθονο τσίπουρο και τσιπουρομελο σε συνδυασμό με παραδοσιακούς μεζέδες και κάστανα.

Η εκδήλωση απότελεί συνδιοργάνωση με τον Δήμο Καρπενησίου και την Ε.Κ.Ε.Π.Π.Π.Α.Δ.Η.Κ. , με την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας- Περιφερειακή ενότητα Ευρυτανίας και με τον ΟΠΑΣΤΕ-ΠΕ όπως και με την Τ.Κ. Δομνίστας.

  • Παρασκευή 28 Οκτωβρίου
    • Αφού γίνει ο εορτασμός της Εθνικής μας επετείου με την κατάθεση στεφάνων, στην συνέχεια θα ξεκινήσει κι επίσημα η γιορτή! Ο κόσμος μπορεί να απολαύσει τσίπουρο που θα συνοδεύεται με παραδοσιακούς μεζέδες.
  • Σάββατο 29 Οκτωβρίου
    • Όλη μέρα τα καζάνια θα είναι εκεί και θα περιμένουν τον κόσμο να απολαύσει το τσίπουρο μαζί με διάφορα εδέσματα που θα προσφέρονται όλα δωρεάν. Το απόγευμα θα έχουμε μια μικρή έκπληξη με τους μικρούς μας φίλους να κλέβουν τις εντυπώσεις και το βράδυ θα ακολουθήσει ζωντανή ορχήστρα ( Μπουζούκι: Κωνσταντίνος Μαντελος, τραγούδι: Δήμητρα Καψάλη , Αρμόνιο + τραγούδι Θεόδωρος Τσουνακας και Κλαρίνο: Πλετσας Θανάσης)για μια όμορφη μουσική βραδιά που υπόσχεται πολύ γλέντι και χορό.
  • Κυριακή 30 Οκτωβρίου
    • Οι εκδηλώσεις ολοκληρώνονται σ ένα γιορτινό κλίμα δίνοντας την υπόσχεση να ανταμωθούμε και να διασκεδάσουμε όλοι μαζί και την επόμενη χρονιά.

«Όσοι έχουν παρευρεθεί ξέρουν την επιτυχία της γιορτής.
Όσοι δεν έχουν καταφέρει μέχρι σήμερα να μας επισκεφτούν, φέτος είναι η ευκαιρία!
Σας περιμένουμε όλους!», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος της Δομνίστας.

 

 

 


AgrinioStories

 

1 thought on “Δομνίστα Ευρυτανίας 28/10 – Γιορτή Τσίπουρου

Comments are closed.