7 Οκτωβρίου 2022

Δήμος Ξηρομέρου – Δωρεάν χώρος στην «Αγροτική Έκθεση»

Ενημέρωση για την «Αγροτική
Περιφερειακή Έκθεση Αιτωλοακαρνανίας»

  • Ανακοίνωση Δήμου Ξηρομέρου

Ενημερώνουμε τους δημότες του Δήμου Ξηρομέρου, με αντικείμενο απασχόλησης στον αγροτοκτηνοτροφικό τομέα, ότι στις 30 Σεπτεμβρίου και έως 2 Οκτωβρίου στο Κεφαλόβρυσο Αιτωλικού, πρόκειται να πραγματοποιηθεί η «Αγροτική Περιφερειακή Έκθεση Αιτωλοακαρνανίας», με τη στήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Στην Έκθεση συμμετέχουν επιχειρήσεις Αγροτικών Προϊόντων και Μηχανημάτων και φορείς, προκειμένου να δοθεί η ευκαιρία στο εμπορικό και καταναλωτικό κοινό, να γνωρίσει και να εμπιστευτεί τα ιδιαίτερα αυτά προϊόντα και τις δράσεις των φορέων.

Σκοπός της Έκθεσης είναι η ενίσχυση της προβολής και προώθησης του ποιοτικού παραγόμενου αγροτικού προϊόντος στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και όσον μας αφορά, στον Δήμο Ξηρομέρου.

Στα πλαίσια αυτά ο Δήμος Ξηρομέρου, διαθέτει δωρεάν χώρο – περίπτερο, κατόπιν ενεργειών της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Καλούμε κάθε ενδιαφερόμενο να επικοινωνήσει με τον Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης κ. Ελευθέριο Μάντζαρη στο τηλέφωνο 6986605117 για περισσότερες λεπτομέρειες.

Παρακάτω επισυνάπτονται:

    1. Το δελτίο τύπου της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, για περισσότερες πληροφορίες.
    2. Η αίτηση συμμετοχής.

 

 


AgrinioStories